diumenge, de novembre 28, 2004

Després del Congrés

Ahir ens va sortir un Congrés esplèndid, amb força debat, amb un to correcte i participatiu, i amb un suport amplíssim tant als textos finalment aprovats com en l'elecció de la nova executiva que, com sabreu els que seguiu aquest blog, partia d'una candidatura que encapçalo com a Primer Secretari (la manera com al PSC diem "secretari general").
:
La sensació que tinc. hores d'ara, és que realment molts companys i companyes es van esforçar moltíssim perquè tots els aspectes del Congrés (logístics, comunicatius, d'ordre, de contingut, de "clima") tinguessin un resultat impecable. Valia la pena de veure-ho. Cap al vespre em va venir el cansament d'uns quants dies tot de cop i he dormit més pla que mai.
:
Avui em llevo, d'una banda, pres per aquests records de suport i d'esforç col·lectiu, amb orgull de posar-m'hi més que mai (donant la cara perquè te la trenquin a tu, diuen alguns, però bé...). Però d'una altra, un cert vertigen que no amago. Prendre decissions, estirar de la corda, animar quan hi ha desànim, reconduir, escoltar tothom, donar respostes, mirar més enllà, mantenir la calma, delegar, perdonar, admetre errors, negociar, ser llest com els llops i dòcil com els xais, ajudar, concretar, valorar, indicar, fer algun discurs, fer notar que tot el que fem, tot, és determinant per lèxit o el fracàs de les nostres idees i els nostres anhels.

2 comentaris:

Joan Antoni ha dit...

Malgrat que vaig ser, crec, el primer en felicitar-te personalment pel teu nomenament com a Primer Secretari del PSC de Mataró, no vull desaprofitar aquesta nova eina per a reiterar-te la meva felicitació i el meu suport.
Durant quatre anys he tingut el luxe de tenir-te com a secretari d'organització i sé les hores que hi has posat, la teva capacitat d'anàlisi i de treball i el teu entusiasme pel projecte socialista a Mataró.
Estic segur que ara com a màxim responsable del PSC a Mataró sabràs enfortir encara més aquest projecte i fer realitat el que el lema del Congrés deia: El PSC: la majoria de Mataró.
Moltes felicitats Ramon i com sempre a treballar, treballar i treballar.

Ramon Bassas ha dit...

Moltes gràcies. Puc assegurar que el luxe ha estat meu. Hem patit una mica però, sobretot, ens ho hem passat força bé. Ara, ja se sap, com tu dius, sempre que ens reunim sortim amb més deures, però això és el que toca, és el que sabem fer millor. Sé que comptarem amb el teu suport. Gràcies de nou.