diumenge, de desembre 19, 2004

Avui inaugurem | Dels diaris

Dia d'inauguració
:
D'aquí a una estona inaugurarem la nova seu de l'Àrea de Via Pública de l'Ajuntament (on hi tinc el despatx), amb la presència, a més de l'Alcalde, del delegat del Govern, Joan Rangel, i de la consellera d'Interior, Montserrat Tura. Me n'he d'anar de seguida: a les 11, una hora abans, signarem a la Casa Gran un conveni marc per exercir les competències delegades per la Generalitat a l'Ajuntament en matèria de jocs i espectacle. Una petita victòria a favor de la responsabilitat municipal (i contra la desídia -siguem compassius-) de l'anterior Govern.
area1 La nova sala de comandament. Foto: Sr. Ruiz.
:
Els socialistes guanyarien de nou
:
Això és el que es desprèn de l'enquesta d'El País feta per Opina, que també diu que Zapatero va ser molt més creïble que Aznar a la Comissió de l'11-M. En general, satisfacció per haver canviat de Govern i ampli recolzament de la població de les seves decissions.
:
Maragall
:
Us recomano l'entrevista a Pasqual Maragall que publica avui La Vanguardia. La millor decissió: invertir en els barris. Sí senyor. Fa un repàs a tots els temes més importants i crec que és bo aturar-se i llegir-se'ls per treure'ns alguns dels tòpics que ja estan instal·lant-se respecte a aquest Govern, que és a punt de complir un any, i del que molts esperem que tingui un futur immillorable.