dilluns, de setembre 12, 2005

Tot és en ordre

Tornar a l'escola
:
Jo també torno a l'escola, en tant que petitíssima part de la comunitat educativa. I torna la rutina, aquesta ficció segons la qual tot és en ordre, aquells camins i horaris que fa un parell de mesos, o un mes i mig (tema casal d'estiu), que no feia. He recuperat pel camí unes cares que feia temps que no veia, alguna d'elles, pertanyent a un escriptor que he llegit i que ell no ho sap, l'he saludat quasi per instint (i deu haver pensat, "qui collons és aquest"). Agraint els 17 ò 18 graus, comentant quines podrien ser les novetats d'aquest curs que comença, he arribat fins a l'escola. Bé, fins uns metres d'on una munió de mares i pares més o menys novells tapaven l'entrada, gairebé. Uns metres perquè, és clar, ens fem grans. Un petó que comença a ser també de grans. I, de nou, el bus i la T10 m'han dut a la feina amb el just recorregut que em permet repassar les primeres notícies (escrites) del dia.
:
Nous blogs
:
Una de les notícies que llegeixo és que la diputada Lourdes Muñoz ha obert un blog en el que explica la seva impressionant experiència a Nova Orleans. Val la pena de llegir-lo. I espero que continuï l'aventura explicant-nos més coses, del que sigui. Ara, xerrar, explicar què ha passat, serà la millor manera d'anar-ho paint. Un altre blog que he descobert és el del company Paco Aranda, Secretari d'Organització de la JSC. Sembla que els socialistes estem infectats.
:
Encara Zona Roja
:
Avui els digitals locals es fan ressò del festival de dissabte (la foto, de J.S., surt a capgros.com). També en parlen alguns assistents, com en Miquel Iceta, en Paco (que ja he citat) o l'Eulàlia. Per cert, en Miquel Iceta recull alguns articles interessants. Entre ells, el del propi Primer Secretari de la JSC, Víctor Francos, a l'Avui sobre l'Estatut. I un altre del reverend Jesse Jackson sobre la catàstrofe de Nova Orleans a El Periódico, que denuncia la manca de previsió i la nefasta gestió del Govern Bush en aquest afer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!