dimarts, de juliol 11, 2006

Assemblea a Mataró | Bomba a Bombai

Ahir, Assemblea a Mataró
:
Als socialistes vam celebrar ahir una Assemblea local, tant per avaluar els resultats del passat referèndum com per avaluar la situació política actual, important pel PSC, és clar, però, sobretot decissiva per Catalunya. La primera part de l'Assemblea va consistir en un informe meu (foto de la dreta) i la segona part, en un altre de Joan Rangel, Secretari de Política Institucional del PSC i Delegat del Govern a Catalunya (al mig de la foto de l'esquerra).
:
En trec dues conclusions, de les anàlisis fetes. La primera, que el PSC va per totes. Que, després de l'aprovació d'un Estatut que amplia notablement la capacitat de l'autogovern, ara convé prioritzar les decisions polítiques que abasta. Decisions que afecten la vida de la gent (en matèria d'immigració, de política social, d'educació, de seguretat, de justícia...) i que els socialistes posarem al debat polític en la línia del nostre projecte, en una línia clara, potser més clara que mai.
:
La segona conclusió és que tenim un bon punt de partida. L'Estatut ha obtingut un clar i rotund dels votants. El Govern, malgrat el soroll, malgrat els debats que desdibuixaven la seva acció, malgrat els errors, ha fet molt bona feina: més escoles, més mestres, més centres de salut, més metges, més policies, més ajuts per reformes integrals de 43 barris, més places d'escola bressol, més habitatges protegits, Pacte Nacional per l'Educació, aposta per les infastructures viàries i pel transport públic, més carreteres, més inversió en Cultura, més presons... I tot fa pensar que tindrem el millor dels candidats dels que es presentaran a les properes Eleccions. Fotos: QM.
:
Bomba a Bombai
:
No se sap encara qui són els autors, però sí les víctimes: els de sempre.
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La feina de govern, n'hi ha de ben feta, i de molt ben feta, sobretot donant respostes a demandes històriques en temes de política social.
Això, si, aquesta no ha estat liderada ni executada única i exclussivament pel PSC, seria ingenu pensar això.
Aquí hi ha una bona empremta també d'ICV i també d'ERC-

Ramon Bassas ha dit...

Anna
I tant, és un patrimoni comú. El que dic és que és un bon punt de partida, un precedent de luxe, pel que ha de venir encara.