divendres, de juliol 07, 2006

El Ple d'ahir

Ahir, al Ple de l'Ajuntament, va prendre possessió un nou regidor d'ERC, Francesc Teixidó, que substitueix Genís Bargalló, qui cessà per motius de feina fa un mes. De veres que li desitjo molta sort i espero trobar el company eficient i col·laborador que m'han dit que és. (Foto: R. Gallofré/capgros.com)
:
Els temes tractats eren de gran importància, encara que diria que, a més importància, menys xerrameca. Vam aprovar importants actuacions al barri de La Llàntia (polisportiu, nou CAP, nou Pla de Millora Urbana), el desplegament territorial de les competències de Salut amb el nou Govern que incorpora decissivament els municipis o, per exemple, la constitució d'una societat que gestionarà les bases de dades de Salut, que tindrà seu a Mataró. El desenvolupament de nous sectors ara obsolets (Colon/Toló), també, o la posada en marxa de Mataró Audiovisual. Vaja, moltes coses.
:
L'oposició, ahir molt migrada, va fer un parell de coses que em semblen una mica fora de to (bé, alguna més, però ara només en diré un parell). Una, la proposta quie presentava el PP per ampliar l'horari del servei del DNI que, malgrat les bones intencions (suposo), es ficava en berenjenals competencials i de convenis col·lectius. La llàstima és que, quan el PP governava, deixés el Cos Nacional de Policia tan migrat de recursos, amb la irresponsabilitat que això va suposar. Dues, el sectarisme que va mostrar la regidora de CiU, Mª José Recoder, a l'hora de parlar d'un dels nom que ahir aprovàvem per una Plaça, el de José López Miravete. Un dia que reconeixíem la vàlua de Marta mata, o de Josep Puig i Cadafalch, o de Mossè Plandolit (ja veieu, ideologies diverses), no se'n va poder estar d'interntar relegar aquest estimat dirigent veïnal i esportiu "a una placa al camp de futbol", ignorant el que tothom sap: que ja hi és.
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs xke no hi posseu el nom de Marta Mata, o PUig i Cadalach a la plaça? LLastima del comentari sobre l'actuació de la regidora de promoció económica! La memòria es molt selectiva!!

Ramon Bassas ha dit...

Anònim,
Perquè el de Marta Mata el durà una escola i el de Puig i cadafalch ja el porta una avinguda, un Parc i un institut. I un premi d'arquitectura.
No sé a quin comentari et refereixes, diria que no l'he emncionat.