dissabte, de març 31, 2007

Primera trobada | Amb la seguretat no s'hi juga

Aquest és el post número 1000, crec.
:
Primera trobada
:
vista
:
Ahir, a la seu socialista del barri de Cerdanyola, vam mantenir la primera trobada de la candidatura del PSC a les properes eleccions municipals. A punt per sortir a tot arreu a mobilitzar el màxim nmbre d'electors, les dones i es homes de Baron vam començar a actuar com a equip, com a equip de Govern. El nostre compromís és pels quatre anys, independentment del nombre de regidors/es que obtinguem. Som els rostres no tan sols dels company i companyes del Partit que ens van fer confiança, sinó d'un projecte que pretén representar la majoria dels ciutadans i avançar inexorablement cap a millors cotes d'igualtat i d'oportunitats a la nostra ciutat. Continuem essent els primers. Els primers en presentar en públic el cap de llista, en presentar els nostres eixos programàtics, en elegir la llista... i ara a reunir-la a fi que tothom tregui el millor de si mateix.
:
baron Fotos: QM.
:
Amb la seguretat no s'hi juga
:
Llegeixo que el candidat de CiU fa seves les propostes del Pla Estratègic de la Policia Local, cosa que m'alegro, i diu algunes bajanades més. Comencem pel que no diu. El que es presenta com a alternativa de dretes a l'actual Govern ignora dues dades bàsiques i irrefutables que aconsellen, com es veu, insistir en la mateixa política de seguretat ciutadana que han fet els governs de Mataró fins avui. Una, que la ciutat viu els índexs delictius més baixos que ha tingut mai. Dues, que hi ha més policies que mai al carrer. Tampoc diu que veníem d'una situació caòtica generada per la política dels governs del PP (als que CiU donava suport), replegant el Cos Nacional de Policia, rebaixant el nombre d'agents per primera vegada a la història a Espanya i amb la Policia Local com a pràcticament únic agent de seguretat a principis d'aquesta dècada. Mora protegeix Acebes i Rajoy, ell sabrà per què.
:
Anem per les bajanades. Una, el candidat diu que no hi haurà cap policia local fent tasques administratives. Es nota que parla per parlar: em pot dir quin policia fa tasques administratives? (o que entén ell per això: un atestat és una tasca administrativa?). També proposa que hi hagi una furgoneta de la Policia que pugui fer denúncies in situ. Bé, fa uns cinc anys que ja la tenim: va ser mèrit del meu predecessor i actual Alcalde, Joan Antoni Baron. Però potser cal excusar el candidat de CiU, és normal que no coneixi la ciutat en la que no viu.
:
Foto: seu de la Policia Local de Mataró (foto: capgros.com)
:

2 comentaris:

Cris Ruano ha dit...

Ramon, felicitats pel post 1000!
Quantes vivències porta aquest bloc al darrera!
Gràcies per compartir-les.

Ramon Bassas ha dit...

Cris
Gràcies a tu per les teves paraules.
Una abraçada