dilluns, d’abril 16, 2007

Programa dels Nous Temps | Plataforma Baron

El Programa dels Nous Temps
:
aamsa1 aamsa2 Marcel Prunera, Josep Mayoral i Teresa Carreras, al meu costat. A l'altra foto: Manuel Mas, Joan Antoni Baron i Joan Rangel. Fotos: QM.
:

Així vam titular la Jornada que vam celebrar dissabte els socialistes de Mataró a la seu de la companyia Aigües de Mataró SA. Després de taules rodones i debats, amb força participació i moltes idees que abocaran al programa que aprovarem el proper 24 d'abril, Joan Antoni Baron va esbossar quins seran els grans trets de la nostra proposta en un recomanadíssim discurs que teniu aquí. Us en destaco la part central amb aquesta transcripció:
:
programa

Nosaltres tenim respostes. Respostes i propostes pels problemes de la gent.

Propostes per l'habitatge: construirem un mínim de 1.200 nous habitatges de protecció pública en venda o lloguer en els propers quatre anys. I això serà possible pel treball fet durant els darrers per aconseguir sòl residencial.

Propostes per l'educació: construirem tres noves escoles bressol i quan acabi el mandat tindrem acabades dues noves escoles de primària i començades dues o tres més.

Propostes per la salut: tindrem acabades les obres d'ampliació de l'Hospital, construït l'ambulatori de salut mental i el CAP de La Llàntia, recuperada la Llar Cabanelles, ampliats i reformats els CAPs de Ronda Prim, de Gatassa i de Cirera-Molins.

Propostes per l'aparcament: 4.000 noves places d'aparcament.

Propostes pel transport públic: una nova xarxa d'autobusos que arribarà fins els nous barris i els polígons industrials, amb un increment del 25% de la flota.

Propostes per la seguretat: 27 nous policies locals.

Propostes per la feina. El Tecnocampus donarà feina a 3.000 persones i el Corte Inglés a 1.000 més. Amb els mercats municipals reformats i amb més de 210.000 metres quadrats de sostre per activitats econòmiques als nous sectors de creixement de la ciutat. Un nou Pacte Local per l'Ocupació i el Pacte pel Desenvolupament Econòmic i Social de Mataró ben desenvolupat.

Mataró serà una ciutat que doblarà la seva façana marítima. Que urbanitzarà el tram del passeig marítim entre el Centre Natació Mataró i la riera de Sant Simó.

Que reurbanitzarà el sector del Sorrall, endreçant la façana de ciutat de ponent i dotant a Cerdanyola de nous equipaments i del parc dels Garrofers.

Que resoldrà definitivament els accessos de l'autopista i planificarà les noves infraestructures ferroviàries.

Una ciutat que tindrà 325.000 metres quadrats de noves zones verdes i 190.000 metres de nous equipaments.

Més equipaments culturals: can Marfà, la biblioteca de l'Escorxador, can Gassol.

Més equipaments esportius: els nous camps de futbol de la carretera de Cirera, el nou pavelló del carrer Euskadi, amb l'estadi d'atletisme reformat de dalt a baix. Amb el projecte d'un gran equipament esportiu, amb piscines i un gran pavelló esportiu al triangle de Molins.

:
Neix la Plataforma Alcalde Baron
:

:

:

Divendres passat, un grup de ciutadans i ciutadanes independents va posar en marxa la Plataforma Alcalde Baron, que neix per recolzar la candidatura socialista i, especialment, la reelecció de l'actual titular de l'Alcaldia de Mataró. Pere Vilaseca, mestre i activista cultural, és el que han elegit de portaveu. Cada dia més persones, molt més enllà dels límits del PSC, se'ns acosten per expressar el seu suport. Saben que en aquestes eleccions municipals tenen l'oprtunitat de fer alcalde un home que ha demostrat fer-ho molt bé, molt a prop de la gent i de la seva vida, ambiciós per la seva ciutat i els seus habitants, més enllà de les sigles. I uns quants, han volgut articular-lo perquè des d'ara fins el 27 de maig hi ha molta feina per fer. I la feina es fa pencant, parlant, convencent, no refiant-se sinó reunint la confiança i els vots un a un. Gràcies, nois!
:
plata
Vídeo: Jaume Álvarez Fotos: Salva Fernández (capgros.com) i Jaume Álvarez

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"Gràcies, nois!"????? Ets en Baron tu?

Ramon Bassas ha dit...

Anònim,
No; sóc el responsable del Partit que el presenta.