divendres, de maig 11, 2007

Juguem per Mataró | Gospel a Mataró | Responsables de Pumsa

Juguem per Mataró
:

:
Gospel a Mataró
:
Només unes ratlles per recomanar-vos la I Trobada de Gospel que es fa a Mataró, amb un programa que inclou grups catalans de primer ordre, inclosos Gospel Sons, de la ciutat amfitriona. El PSC, al seu Programa, proposa donar continuïtat a aquest esdeveniment en els propers anys. Per no enrotllar-me més, us remeto a la relectura de posts anteriors. Un de Joan Antoni Baron i un altre, perdoneu la immodèstia, d'un servidor reproduint un article a la revista Valors.
:
CiU i PP, responsables de Pumsa
:
En els darrers quatre anys, al propi Consell d'Administració de l'empresa urbanística de l'Ajuntament de Mataró, on hi ha representats tots els grups municipals, s’han votat 467 resolucions, de les quals 435 s’han aprovat per unanimitat, i la resta per majoria, amb un total de 27 abstencions i 4 vots en contra. Amb total transparència i documentació de totes les resolucions. El paper de Pumsa, que haurà estat més o menys positiu segons cadascú, el que sí que està clar és que ha estat avalat majoritàriament per les forces de l'oposició, encara que ara adoptin el discurs dels partits radicals. Potser és CiU i el PP qui hauria de ser transparent explicant què han votat, quantes vegades i per què.
:
Bé, el gruix principal de la crítica d'aquests dops partits, si es pot parlar de gruix, consisteix en una explícita acusació d'especulació. No aporten ni una prova, però com que el palabrejo queda bé i està de moda, te l'endinyen. Però no tenen, insisteixo, cap argument raonat ni la mínima prova. Jo només recordo una cosa: Pumsa no ha venut sòl residencial des de l’any 2002 i, en els darrers vuit anys, tant sols s’han venut per concurs 7 habitatges amb règim de preus lliures. I tots els habitatges promoguts per l’empresa municipal s’han dedicat al lloguer. És clar que alguns s'estimen més recórrer a la queixa dels que volen que governi el totxo, dels que es queixen que el PSC no els deixi fer més calés amb les promocions immobiliàries, amb una campanya orquestrada des d'un despatx professional d'un ex-regidor i ex-diputat del PP.
: