dimecres, de gener 23, 2008

Primer míting


:
Diumenge vaig assistir, amb un dels autocars que vam organitzar els del PSC de Mataró, a l'acte públic amb Montilla, Felipe i Chacon al Pavelló de la Vall d'Hebron (llàstima, em vaig perdre els Tres Tombs). Hi havia un bon ambient, vegeu el vídeo. Tots tres en plena forma, i un Felipe més pedagògic i sarcàstic que mai, van donar-nos l'alegria i les ganes d'emprendre, de nou, el camí dels canvis i de a fortalesa de les reformes. Felipe va retopar Zapatero, amb raó, quan va asegurar que les reformes que ha emprès aquest darrer no són pas per quedar-s'hi sempre. Que les hem de batallar. En parla també Manuel Mas.
:

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramon,
tranquil, durant aquesta campanya te n'atiparàs de veure burros. He sentit a dir que portaran al Pizarro a Catalunya, quina animalada... i el Fraga dissecat, quin mal gust (per cert, saps que l'altre dia en un miting pepero D. Manuel va estornudar i li va sortir una dent disparada...)

Anònim ha dit...

Em va fer gràcia el miting de Montilla, o Zapatero o Rajoy, o cohesió o divisió; però no va dir Esquerra o Dreta, ja que encara no ha negat ni ell ni Chacón que es possible un pacte del PSOE amb la dreta liberal de CIU.

Jordi

Ramon Bassas ha dit...

- Vladimir,
Que vagi en compte no es trobi amb una apagada elèctrica...

- Jordi
Si hi vas ser, recordaràs que só que va citar-se dreta i esquerra com les dues grans opcions a triar. De fet, CiU és la que no ha decidit amb qui pactar... o sigui que encara ho podria fer amb el PP!

Pedro ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pedro ha dit...

Ostres, he llegit "demagògic i sarcàstic" i he pensat que t'havia agafat un atac de realisme. Però ho he rellegit i he vist "pedagògic i sarcàstic" i he tornat a la terra.

Per cert, si haguessis vist la compareixença de Pizarro al parlament sabries que l'ex-ministre socialista Atienza va reconèixer ser el gran responsable de l'apagada de l'estiu.

Ramon Bassas ha dit...

Pedro
I Pizarro no, és clar. Aquí hi ha la diferència.

Pedro ha dit...

Pizarro era un càrrec públic? És clar, aquí hi ha la diferència. jejeje.

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro
La veritat és que Pizarro ve del sector públic, sí. Per això fou president d'Endesa, crec.