dimarts, de març 10, 2009

CiU i PP posen traves a les empreses de Mataró

Mireu, a Mataró CiU i el PP posen traves a les iniciatives d´expansió empresarial de la ciutat. CiU, per exemple, al Ple de dijous passat, no va recolzar una concessió d'ús del subsòl que connecta dues plantes d'una empresa mataronina, fent-les més efectives. També va titllar de "gosadia" que una empresa catalana hagi concorregut per fer-se amb la concessió com a operador del futur supermercat de la Plaça de Cuba. Alhora, el PP demanava ahir una estació d´autocaravanes que posaria en perill els càmpings privats en una operació intervencionista que tots els estudis tècnics desaconsellen.
:
Aquesta actitud dels dos grups de l'oposició pot portar a desincentivar les inversions i la confiança de les empreses amb Mataró quan, en un moment com l'actual, són més necessàries que mai per incrementar la competitivitat i generar més ocpació a la ciutat.
:
En canvi, també ahir, el Govern municipal va presentar un paquet de mesures per fer front als més necessitats en aquesta crisi, els que viuen situacions més difícils i que precisen ara del màxim recolzament social per refer amb èxit la seva vida professional o personal. No cal dir que, pel PSC, fixar l'atenció en aquells que s'ho passen pitjor és absolutament prioritari i és molt important que s'hi proiritzin recursos des de les administracions on governen les esquerres. El que haurien de fer els caps dels grups municipals de CiU i el PP, Joan Mora i Paulí Mojedano respectiavment, és recolzar les iniciatives de les empreses que inverteixen a la ciutat i ajudar-les fer-se més competitives. També caldria que se sumessin a la mobilització per incrementar la cohesió social que impulsa el Govern municipal amb el paquet de mesures i les accions coordinades amb les entitats mataronines que conformen la Taula de Promoció Social.
:
Fotos: R. Gallofré
: