diumenge, de maig 08, 2011

Espot | CiU guanya al PSC 10 a 0



Aquest és l'espot. Que vol dir 'se puede'.

La dada

Els dos principals partits que concorren en aquestes eleccions van iniciar la precampanya amb la presentació, CiU, del candidat i el PSC de la llista. L'acte de CiU, celebrat a Sala Cabañes i que va comptar amb la presència d'Artur Mas, comptava amb una flota de 10 autocars aparcats a l'entorn, segons m¡'informen uns vianants que hi van passar. Se suposa amb assistents provinents d'altres poblacions del Maresme. L'acte del PSC, bo i celebrar-se al Tecnocampus i, per tant, lluny del centre i de molts barris, no va comptar amb aquest suport logístic.

Per cert, si voleu seguir els actes de campanya de Joan Antoni Baron, heu de saber que es van penjant al web del PSC de Mataró, aquí. No, no farem servir auocars.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

l'alcalde no va per mataró en manigues de camisa i sol.

Nomes es treu la corbata quan te de fer electoralisme i ademés porta escorta policial.

Ensenyanlo com no es a qui voleu enganyar?

Ramon Bassas ha dit...

Anònim
Jo l'hi he vist, però vaja...

Anònim ha dit...

Vergonya, cavallers, vergonya!

Que el PSC s'hagi alineat amb el PSOE per votar contra el fons de competitivitat que necessita catalunya, unicament mostra una submisió vergonyosa i una forma de fer cainita. Dir aqui una cosa i a Madrid fer la contraria.

El interes partidista per sobre l'interes nacional. Fa molt de fastic.

Despres de vist lo vist, podeu canviar les sigles: el PSC no vol dir "partit socialista de catalunya", vol dir "partit dels sotmesos colaboracionistes"

Botiflers! A les eleccions us votara la vostre tia! Com teniu estomac despres de parlar de coherencia i criticar als altres! quin fastic que feu!