dimecres, de juliol 28, 2004

Socorristes, Santes i regidors

Aquests dies encara rebo mostres de la indignació que una acusació del PP llançada sense fonament contra la tasca dels socorristes de la platja de Mataró ha provocat. Sembla que ni les reaccions que ha suscitat ni la meva resposta no han estat suficients i, erre que erre, continuen justificant-se dient que "hi ha pocs efectius". Pocs o molts, la tasca dels voluntaris i dels professionals de la Creu Roja hauria de ser fora de tot dubte i, sobretot, fora de tota disputa política que només provoca emprenyades i, de retruc, una falsa sensació d'inseguretat. Sort que Les Santes d'enguany demostren que estan a l'alçada. No els calia. Però chapeau.

Avui dimecres, a les portes de les vacances, entrem en la recta final de la festa Major de Les Santes. Ahir, gran èxit al concert de Carlinhos Brown, en el marc d'una nit que mobilitza unes 40.000 persones a la platja, segons m'informen. Divisió d'opinions sobre els focs amb tendència positiva. Un matí dolç, assolellat, la primera Missa amb l'Alcalde Baron... i avui els Requisits.

Avui comencen les primeres entrevistes a regidors al web del PSC, un cicle que hem preparat pels que no se'n van de vacances. Comencem amb una interessant entrevista al meu company Esteve Terradas, que recomano per dues raons: una, per reflexionar una mica sobre això de la comunicació i els polítics; dues: per conèixer una mica més sobre ell.