divendres, d’octubre 21, 2005

A elevat a 4

Així jo també em vull fer gran. Ara mateix deixaré de malmetre aquest cos masegat, em prendré la vida amb una mica més de calma i esperaré pacient que arribi el dia de fer-me soci del Casal d'Avis del Parc. (Foto: Sergio Ruiz / TecnoDiari.com)
:
Aquí teniu algunes fotos de divendres passat, del sopar del PSC.
:
Avui també he hagut de sortir amb cara de pomes agres, però aquesta vegada sí que emprenyat de debò. Uns energúmens que s'han quedat sense arguments han passat a l'atac personal d'un company meu que, a banda que aprecio, té una categoria moral molt superior als qui l'ataquen. Són uns "gamberros", aquesta és la màxima aportació són capaços de fer al debat polític. Somniadors d'un país totalitari (independent, això sí), que s'entrenen amb nosaltres, electes per la voluntat popular que blasmen.
:
Acabo de venir d'un debat sobre el fenomen blogger que ha estat molt estimulant. Però ara estic cansat, he de matinar i ja en parlarem demà.

9 comentaris:

Pedro ha dit...

Espero que fins a Mataró no arribi l'anomenat estil Bustos, però estaria bé que oferrissiu tota la transperència possible en aquest procés, cosa que pel que veig esteu fent.

Joaquim ha dit...

A Mataró s' ha de vigilar no arribi "l'estil Batasuna".

Anònim ha dit...

Pedro, jo em pensava, pobre de mi, que la càrrega de la prova la té qui denúncia i que en un estat de dret es parteix de la presumpció d'inocència. Veig que no és així i que a partir d'ara caldrà que tots (o només els polítics?) demostrem com ens paguem les coses. Per exemple: amb quins diners i com els has obtinguts per poder pagar l'ordinador des d'on escrius els teus posts?
Absurd, no?

Pedro ha dit...

Per mi en política sempre és necessària la transparència, per exemple en el cas del 3% allò va ser l'antítesi de l'ideal.

xfebrer ha dit...

Ramon,
No vaig poder assistir al debat sobre el fenomen blogger però m'agradaria que ens fessis cinc cèntims des del teu interessant blog.
Gràcies.

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro:
Sí, però el President va rectificar de seguida. Només es pot acusar, o insinuar, si hi ha proves. I aquests senyors òbviament no en tenen cap.

- Joaquim T:
Espero que no, francament.

- Anònim:
RTens tota la raó.

- Xavier:
Si blogger em deixa... ja el tinc fet i l'estic intentant penjar.

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roberto Iza Valdés ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.