dimarts, de maig 30, 2006

Sopar debat | Ja hi som | "¡es una pesadilla!"

Iraq i Palestina
:
Darrer avís: em diuen que s'acaba entre avui i demà la inscripció per al sopar debat amb el periodista de TV3 Esteve Soler (a la foto) sobre la seva experiència com a corresponsal de guerra en aquests dos escenaris de guerra que tan sovint omplen les pantalles de la televisió. El sopar es fa a Mataró, al casal parroquial de Sant Josep, i les inscripcions es poden fer al telèfon 626 645 788 (contestador: indiqueu nom dels assistents i un telèfon de contacte) o a l'adreça electrònica: sopardebat@gmail.com.
:
A punt per la campanya
:
Ja hi som. Ahir, en Santi Fontbona i jo vam presentar, respectivament, la campanya del PSC al Maresme i a la ciutat de Mataró de cara al referèndum. Actes, passejos, xerrades, debats... ja hi som. Escoltar més que parlar, caminar força, resseguir camins ja fets (en campanya i fora de campanya), transmetre la il·lusió compartida per altres companys i companyes que s'aboquen a la campanya, destacar els encerts (i blasmar els desencerts dels adversaris, que sense contorn no hi ha forma), no dormir gaire, treballar el doble (deia en Pujol un dia "fem com Belle de Jour, governant de dia i fent campanya de nit")... i esperar que la gent, el dia 18, respongui al repte. Foto: Vern Bueno.
:
Arguments pel no a l'Estatut - XIII
:
ETA se convierte en el tutor de la reforma del Estatuto de Cataluña”. Ángel Acebes (25-11-2005).
:
¡El Estatuto de Cataluña es una pesadilla, una pesadilla…!”. Mariano Rajoy (5-2-2006).
:
En Cataluña se está haciendo con el castellano lo que en época de Franco se hizo con el catalán”. Mariano Rajoy (14-2-2006).
:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una bona frase d'en Pujol, aquesta... :-)

Anònim ha dit...

Ramonet si us plau explica això dels perques del no a l'estatut. Ha de semblar una ironia? Venint de tu tot em sembla surrealista.

Ramon Bassas ha dit...

- Velis,
Sí... li vas suggerir tu?

- Anònim,
Exactament, què vols que expliqui?