divendres, de gener 05, 2007

Més agents | Reis | Móra aposta pel PP

Més agents, més seguretat
:
Aquest matí, amb l'Alcalde i el regidor Fermí Manchado, junt amb els comandaments de la Policia Local de Mataró, hem presentat els 8 nous agents del cos municipal amb que comença a desenvolupar-se el Pla Estratègic de la Policia Local, que vam aprovar fa uns mesos, i que g¡ha de dotar la ciutat de 46 agents més al carrer el 2013. També hem presentat la renovació dels vehicles policials. Aquest conjunt de recursos, junt amb les millores tecnològiques que presentarem d'aquí un temps, permetran una millor dotació i, per tant, representaran l'ampliació de la capacitat de la Policia Local per assolir noves fites en la reducció dels accidents i dels delictes, com ja s'ha vist durant aquests darrers anys. Tots els nous agents aniran a reforçar la Policia de Barri, de manera que incrementem el grau de cobertura a índexs molt superiors, i la presència dels agents als barris es vegi notablement millorada. (Foto: Romuald Gallofré / capgros.com).
:
I avui, Reis
:
Avui també és un dia especial per la Policia Local, que està mobilitzada en el pla de seguretat per la Cavalcada de Reis, un dels esdeveniments més populars de la ciutat (es calcula una moguda de setanta mil persones) i que, per tercera vegada (la segona, oficialment), fa servir un pla específic de protecció que mobilitza un munt de serveis municipals i no municipals i de voluntaris de diferents procedències.
:
Móra aposta pel PP
:
mora pau Mora i Mojedano ja són socis.
:
Avui hem sabut que el candidat de CiU ha recollit l'oferta (quant de teatre... tots ja ho sabíem) que li havia fet ahir mateix el PP per fer un front comú i assolir l'alcaldia de Mataró amb els mutus suports. No sabem massa per fer què, però sí que sabem que volen treure el PSC i ICV del Govern. Ja acostuma a passar que alguns no parlin mai del seu programa, de fet, no deu ser rellevant. L'anunci contradiu unes declaracions anteriors, el passat setembre (abans de les autonòmiques, doncs), en les que Móra havia exclòs el PP i que ja aleshores molts vam dubtar. De fet, es podria donar el cas que Móra errés en els càlculs i, malgrat que la suma fos possible, hagués de fer Alcalde enl candidat popular. No seria cap contradicció: Ho van fer dues (dues!!) vegades amb Aznar i Duran Lleida ja demana de fer-ho amb Rajoy així que puguin.
:
(Algú ens pregunta si estem nerviosos, com el PP i alguns de CiU diuen de nosaltres... la veritat és que amb coses com aquestes estem molt divertits).
:
En fi, gràcies a la sinceritat de Móra tornem a la política clara i catalana: les dretes i les esquerres i així tots ens entenem. Votant-lo a ell farem que el PP governi a la ciutat.
:
Publica un comentari a l'entrada