divendres, de setembre 22, 2006

Escoltant | Cap proposta

Escoltant
:
Dimecres començàvem la precampanya de l'única manera que abem fer: escoltant. És a dir, vam iniciar, amb l'Alcalde Baron, el porta a porta que farem a unes quantes llars per donar la cara, parlar de tu a tu, prendre bona nota del que ens diuen i, quan es pugui, demanar el vot per Montilla i el programa que atén els problemes reals d ela gent i els dóna resposta.
:
Després vam anar al nostre local del barri de Cerdanyola a parlar amb altres ciutadans que s'hi havien aplegat. Ho vam fer amb la Consol Prados, fins avui Secretària d'Immigració de la Generalitat que, des d'ahir, a rel de l'esplèndida votació al Consell Nacional del PSC, torna a ser candidata a diputada, aquesta vegada en el número 15, per la llista socialista de Barcelona.
:
Cap proposta
:
En una ciutat que bull de projectes i de realitzacions, que no para, que cada dia treballa en noves coses i n'enllesteix d'altres d'importants, el flamant candidat de CiU estrena portada amb tres missatges. Un, que compatibilitzarà la política i els negocis (com Fernàndez Teixidó?). Dos, que a canvi de l'Alcaldia pactarà amb qui sigui (fem números: pactarà amb un PP que entrarà amb CiU com el cavall de Troia). I tres: que no té cap proposta, ni tan sols una, a fer en aquests moments, fora de parlar d'ell. Ni una.
:
Publica un comentari a l'entrada