diumenge, de juliol 16, 2006

L'hora dels catalans

:
Sí, vaig ser un dels consellers nacionals que va votar a favor de Montilla com a candidat socialista a la Presidència de la Generalitat, en una sessió històrica, emotiva, en la que els socialistes vam mostrar que, quan ens unim, quan anem a totes, la nostra força esdevé imbatible. Montilla i Maragall, fantàstics a l'acte posterior, amb clima d'optimisme. (Vegeu vídeo de presentació) Obiols, al Consell, contundent i memorable. Estem en marxa, tenim candidat, tenim un projecte, més diàfan que mai, i tenim moltes ganes de fer, a Catalunya, les polítiques de progrés que permet el nou Estatut. Montilla és el millor President per aquesta etapa que comencem, en la que la política catalana hauria de canviar de cara. I de cares. Com diu el lema, gairebé parafrasejant l'Himne Nacional, "ara és l'hora dels catalans". Doncs això. L'ambient que vam viure l'explica en Toni Batllori com mai a La Vanguardia d'avui:
:

Enquesta

Justament aquest diari publica avui una enquesta que confirma un important aval a la política del Govern Zapatero, una distància de set punts enre els socialistes i el PP, que va a la baixa junt amb ERC. La resta, es mantenen.

López Bulla, per Montilla

nom

Comença, potser, l'etapa de les paraules clares, de la política sense embuts ni subterfugis. I, per això, clar i català, l'exdiputat d'ICV i ex-Secretari General de CCOO a Catalunya, Josep Lluís López Bulla ("metiendo bulla", diu), ha llançat una crida per fer una plataforma de suport electoral a José Montilla. De moment, recull adhesions i pel setembre la vol constituir. La política de les paraules clares, dic, i del moviment de fons de la Catalunya real, dels catalans, que es posen en marxa il·lusionats perquè el canvi, la continuïtat del canvi, té molta vida per davant.

:

Publica un comentari a l'entrada