dijous, de setembre 15, 2005

Cicle recomanable

Agnòstics, creients i literatura catalana
:
Amb aquest suggerent títol, l'Escola de Teologia del Maresme i Òmnium Cultural (ai...), han organitzat un cicle a Mataró (a la parròquia de Sant Josep) per al primer trimestre del curs, en el que parlaran de Ramon Llull (foto), Ausiàs March, Jacint Verdaguer, Miquel Costa i Llobera, Joan Maragall, Salvador Espriu, Joan Oliver i Miquel Martí i Pol. Serà cada dijous de 8 a 3/4 de 10 del vespre. S'obre el proper dia 6 amb una xerrada de Joan-Francesc Mira parlant de la seva personal traducció dels Evangelis i es tanca el 15 de desembre parlant de nadales de poeta (a càrrec de la mare de dos bloggers coneguts que, segons diuen, ha estat la culpable d'aquesta tri[ll]a). M'he mirat l'agenda i no hi podria assistir a tot, però tinc molts ganes d'apuntar-m'hi. I de dir-ho a veure si algú més s'hi apunta. La idea és l'estudi d'aquests autors i de la seva relació amb el fet de creure o no. En els altres dos trimestres, l'expectació no decau. En el segon, s'estudiaran les obres d'art romànic i gòtic del Museu Episcopal de Vic. I en el darrer trimestre del curs s'atreviran a plantejar temes de bioètica. Em trec el barret.
:
A Madrid
:
Manuel Mas, que me n'ha enviat l'enllaç (des de l'escó?) dient que sóc famós a Madrid (sic), i jo mateix, sortim en un recent post del prestigiós blog Periodistas21. Parla de "miniglobosfera socialista" a Mataró i, d'una banda, se'n deixen alguns i, de l'altra, en falten d'altres partits i de gent [més o menys] independent que escriu de política. A Mataró!.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Gracias por lo de prestigioso. Siéndolo tanto no me pueden faltar tantos blogs. Los que me faltan, creo, es porque no son de políticos en activo, de los que no he hablado son de los militantes y comunidades más o menos afines, que evidentemente son muchos más.
Pero bienvenidas sean las precisiones para ir censando la blogosfera política.
Saludos

Ramon Bassas ha dit...

Un abrazo y gracias por citarnos, así como por el blog.

Anònim ha dit...

Enhorabona Ramon, veig que el teu bloc traspassa fronteres.

Izan ha dit...

Ramón, ara amb la reforma del Parlemant, on hi haurà un ordinador i connexió per a cada diputat, segurament els blocaires de difussió com la teva, t'enduràs més d'una sorpresa de gent que et veu. Ja ho veuràs.

Salut¡

Ramon Bassas ha dit...

Ja us avisaré quan em cridin pel Salsa Rosa.

Turrai: ja dic jo que això de les fronteres és un mal rotllo...