dimarts, de desembre 19, 2006

Mataró, un nou impuls cap el futur *

Amb el pressupost 2007 de l’Ajuntament de Mataró, conclou aquest mandat municipal. Els socialistes n’estem especialment contents ja que es complirà, amb escreix, les propostes que fèiem en el nostre programa electoral.
:
Així, des del Govern, hem prioritzat aquelles accions que més preocupen als ciutadans: l’accés a l’habitatge construint-ne uns 250 de protegits per a joves, famílies, gent gran i persones amb discapacitats; la millora de l’aparcament amb 963 places noves en diferents punts de la ciutat i 1500 més fent-se; l’increment de la qualitat de la neteja de la ciutat amb nous contenidors i màquines; l’augment de la seguretat i el civisme amb més policies al carrer; la convivència ciutadana amb el desenvolupament del Pla contra els Amuntegaments en els habitatges; la creació del Centre per a la Dona; noves escoles i instituts; nous equipaments esportius i l’atenció a les persones més grans.
:
A més, estem projectant el futur de la ciutat i per això posarem en marxa un òrgan de planificació de la Formació i Treball, per tal de connectar la formació amb les necessitats del mercat; la promoció de la ciutat amb el Pla Mataró, ciutat mediterrània; el desenvolupament del projecte TecnoCampusMataró i la TDT. (Més informació http://mataro.socialistes.cat)
:
Volem adaptar la ciutat per a atendre els imprescindibles canvis socials, econòmics, tecnològics i culturals de la societat, sense pujar la pressió fiscal i amb eficàcia. Que la ciutat estigui preparada perquè els ciutadans hi puguin viure i treballar, tranquils i contruint el seu projecte personal.

Article a butlletí municipal MesMataró, novembbre 2006, com a portaveu del Grup Municipal Socialista

: