dimecres, de maig 19, 2010

Que ens deixin treballar

La recent interlouctòria judicial que, una vegada més, dóna la raó a les tesis municipals sobre el procés de l’arribada d’El Corte Inglés a la ciutat hauria de fer rectificar els seus autors i els que els aplaudiexen. Recordem que CiU i PP van votar encara no fa un any amb la CUP que l’Ajuntament aturés les obres. En aquest cas, el jutge ha desestimat un recurs de la CUP contra l’informe del Director General de Patrimoni Cultural qui, a finals de 2007, es manifestava al respecte del trasllat del conjunt catalogat de Can Fàbregas que és imprescindible per l’arribada del centre comercial. Fa pocs dies, el procés penal començava ja a treure imputacions.

Si avui encara no s’està fent El Corte Inglés, siguem clars, és per l’empantagament judicial a què ens han sotmès la CUP i els seus aliats, que han dit clarament des del principi que el que no volen és El Corte Inglés, ja que –segons han dit- és “més preocupant” que no pas el que passi a l’antiga fàbrica.

Avui ja queda clara una cosa: la tramitació per l’arribada del centre comercial ha estat ajustada al dret; l’únic motiu per continuar la via judicial és allargar-ne la demora, per sembrar el procés d’insídies i per mirar de desprestigiar les formacions polítiques que són al Govern. Res més.

Crec que ha arribat l’hora de demanar a la CUP i els seus seguidors que abandonin el procés judicial, el que estalviarà diners i temps a tots els mataronins (també a ells). L’hora de demanar-los que ens deixis treballar, tant als que incansablement hem apostat per un gran projecte estratègic que beneficia el conjunt de la ciutat com –sobretot- a aquell miler de ciutadans que ocuparà el nou centre comercial. És una vergonya que –amb l’atur que hi ha- ens facin passar per aquest inútil procés.
:
Publica un comentari a l'entrada