diumenge, de febrer 25, 2007

Plaça de Cuba | Bisbe blocaire

Plaça de Cuba
:
Una de les notícies de la setmana (que va comentar l'Alcalde) és l'acord al que han arribat comerciants i Ajuntament per a la remodelació d'aquest mercat municipal, consens que fins ara no s'havia produït i que em consta que ha estat fruit d'una tasca laboriosa i generosa de tots els agents. Tindrem un mercat modern al centre de la ciutat, connectat amb una de les zones comercials més potents de la comarca i amb uns serveis de primerísima qualitat. La notícia ha agafat desprevingut al PP que, lluny de les necessitats del sector, projectava una mena de demolició com a gran proposta electoral. Menys demolició i més diàleg és el que ha calgut per arribar fins aquí, junt amb la destresa de la regidora Alícia Romero. Ara, ganes i quartos per posar-se mans a l'obra. Foto: Romuald Gallofré (capgros.com)
:
Bisbe blocaire
:
nom Monsenyor Traserra.
:

La Judith Vives em fa notar una notícia de La Vanguardia del passat dia 22 en la que explica l'obertura d'un bloc d'un capellà croata, castrense i, pel que sembla, homòfob. El bloc, o parròquia-bloc, com ell diu, es veu que ha causat sensació. Bé, els que no ens sentim massa identificats amb aquesta mena de pares apel·les obsessionats amb el sexe, desitjaríem iniciatives semblants de capellans normals, que són la majoria, creieu-me. Compte, ha arribat el primer bisbe català (i espanyol) amb bloc, monsenyor Jaume Traserra, titular de la diòcesi de Solsona. És encomiable l'esforç i les ganes d'obrir-se, val la pena dir que accepta comentaris i potser l'únic problema que li trobo (tot seria massa perfecte) és el llenguatge: si no ets de l'ajo, no saps de què caram et parla. En qualsevol cas, la bloquesfera cristiana creix, i no és cosa de quatre matats, ja tenim un bisbe! (Compte: avui estava descativat, aquest bloc; espero que sigui cosa de poc temps...).
:

7 comentaris:

Jordi Llisterri i Boix ha dit...

Pel que veig no es que el bloc del bisbe estigui desactivat. Hi ha un problema general en els blocs del seu servidor, iespana. Suposo que ho arreglaran.

Dessmond ha dit...

Bona notícia la de la remodelació del mercat! Està bé que un equipament com aquest es posi al dia. Ara, sobre tot que no perdi el caliu que fins ara ha tingut. Bé, els dissabtes, que són els dies que jo conec amb més nervi. És una delícia.
Caramb amb el PP... espero que això de fer desaparèixer el mercat sigui una idea ben meditada. Més ben meditada del que el PP ens té acostumats, vull dir. Carregar-se un mercat com aquest no es pot fer alegrement sense deixar una part emblemàtica de la ciutat ben tocada.

Anònim ha dit...

Ara probaré d'entrar-hi, veja'm si el meu passat missaire em permet d'entendre el lèxic...

M'agrada la iniciativa, que permeti comentaris (suposo que hi ha una forma de prohibir els anònims).

Vaig a dir-li per a quan l'entrada de dones a la política dins l'església. Per a quan abandonar els arguments desgastats, irrisoris, aquells que resen (i mai millor dir): així ho volgué el Senyor.

Potser que el senyor ho volgué així, però la senyora no hi està d'acord.

Lu

Jordi Llisterri i Boix ha dit...

El servidor era un desastre i ha vingut al mateix paraïgues que nosaltres http://jaumetraserra.blogspot.com

Ramon Bassas ha dit...

- Jordi
Ok. Ara ho arreglo

- Dessmond,
Bé, volien demolir-lo i fer-lo de nou. Però no van caure en parlar amb els afectats... Despotisme il·lustrat.

- Lu,
Compte: a vegades fem pagar als més oberts allò que no diem als més tancats... I a vegades també demanem coses a les institucions que, de fet, ens importen un bledo. No sé si és el cas, eh, però veig que passa sovint.

Anònim ha dit...

Pásalo, pásalo.

Atenció mataronins/es!!
per mirar nous videos...
Versió 2:
http://www.youtube.com/watch?v=wjn6GFvpazw
Versió 1:
http://www.youtube.com/watch?v=cB1bHf-_NJo

Ramon Bassas ha dit...

Lo,
Gràcies de nou; gràcies per dedicar-me tant del teu temps.