divendres, de febrer 25, 2011

El somni



Soñé que un niño me comía. Desperté sobresaltado. Mi madre me estaba lamiendo. El rabo todavía me tembló durante un rato.

Luis Mateo Díez, "El Sueño", a Los males menores, Ed., Espasa, Madrid 2002, p. 135.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig somniar que un dia un tinent d'alcalde va mirar un link i va fer el que era correcte.

http://cabezonpuntocom.blogspot.com/2011/02/pescadores-iii-parte.html

pero molt em temo que s'escapolirá com de costum i no fará res.

Ramon Bassas ha dit...

Anònim
He vist el linc i encara no sé què pretens que faci, exactament. Si tens una foto amb un cotxe fent una infracció, procura que es vegi la matrícula i formula la corresponent denúncia, sisplau.
Gràcies,

Angeles ha dit...

Luis Mateo Diaz, ufff que sorpresa y cuantos recuerdos de tardes de mi juventud charlando en la cocina de mi casa al amparo de la lumbre de carbón en aquellos frios inviernos de León, con mi hermano Marino, intimo amigo de Luis Mateo y con el mismo. Un ser entrañable del que guardo una carta muy especial que me envió cuando Marino perdió la vida hace ya demasiado tiempo.

Ramon Bassas ha dit...

Mª Ángeles
Guárdala bien, a mi también me gusta mucho. este verano visité León por primera vez, y también me gustó muchísimo.

Anònim ha dit...

que no saps que vull que facis???

Doncs per començar, trucar al cap de la municipal i sense que hi hagi cap motiu en particular (com per exemple, una foto apareguda en un forum), recordar-li que el cotxes radar no poden infringir la llei. I que faci el favor de informar als membres de la municipal de que qualsevol funcionari public que en el exercisi de la seva funció ignori la llei per sancionar d'altres, tindrà que respondre amb el seu lloc de treball devant la llei.

La teva resposta unicament em reafirma a la convicció personal de que ets un element mès d'aquesta casta politica parasitaria que s'ha instalat arreu del pais. Molt de parlar pero res d'acciò en un entorn de corporativisme salvatje. I aixì ens va. Realment tenim el govern que ens mereixem.

Ramon Bassas ha dit...

Anònim

1. No sé si aquests és un cotxe de radar ni si és d'aquest municipi. L'obligació de qualsevol persona en veure una infracció és denunciar-la. Aquí no diu ni matrícula ni res.

2. En cas que aquest fos un cotxe policial, et recordo que aquests vehicles poden infringir les normes de circulació sempre i quan estigui justificada la infracció. Si s'ha de controlar la velocitat en un punt (dic jo), caldrà trobar el lloc més oportú.

3. Del darrer paràgraf no en puc dir res, forma part de les teves conviccions i tu sabràs.