dilluns, de febrer 14, 2011

Gràcies


A la meva família i a la dels altres imputats. A la meva parella. Ells han patit més que jo. Als amics que m'han estat recolzant com mai. Als companys i companyes del PSC, la nostra pinya. Als dels nostres socis d'ICV-EA i ERC, aliats com cal. Als ciutadans i ciutadanes que creuen amb nosaltres, però sobretot amb Mataró i el seu futur. Als treballadors de l'Ajuntament i de Pumsa, i ls serveis jurídics que ens defensen, veritables professionals. D'ells és avui la victòria.

Acaba (espero) la principal batalla judicial, la més cruenta, plantejada amb l'únic objectiu de fer mal, d'aturar el progrés, de crear sospites sobre la dignitat de les persones. I reprenem la lluita política. Neta però implacable. Alguns han mantingut i sufragat (a veure quan ens diuen com i quant) aquesta bogeria, aquesta inútil bogeria. I d'altres, que animaven els seus a sumar-s'hi des del primer dia amagant després la mà, hi han sucat força pa. Dignament i amb l'únic objectiu d'arribar al final, a l'arribada de la locomotora comercial a Mataró, posarem també això damunt la taula. Amb una diferència: Als qui volien destruir-nos nosaltres només els volem una cosa: guanyar-los a les urnes. La política és tenir opcions i jugar-les. Alguns hem jugat. I no s'ha acabat la partida.

Però avui és dia d'agraïments. Gràcies de tot cor.


En parlen el PSC, Javier Naya, Joan Salicrú, El PuntCapgròs, Mataró Notícies i El Tot Mataró.
Fotos: Capgròs i Publi.es.

11 comentaris:

Maria Escalas Bernat ha dit...

Una abraçada, Ramon. No esperava cap altre resultat, però tot i així ha estat dur de passar, segur.
Estic contenta.

Gustavo ha dit...

Muchas felicidades. Supongo que lo celebraremos con una cañita, no?

josep-maria ha dit...

Enhorabona a tots i sobretot a tu Ramon. Ara a seguir desenvolupant la ciutat com sempre ho heu fet. Endavant!

Rosa Isabel ha dit...

Felicitats i endavant!

Mercè Solé ha dit...

No saps com me n'alegro. De debò!
Mercè

Ramon Bassas ha dit...

Gràcies també molt sinceres pel vostre suport. Rebeu una abraçada personalitzada ;)

Anònim ha dit...

apa ramon, estaras content, eh!? quina claca!

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
La quantitat de gent que ens felicita i està contenta per la represa és proporcional a la mala llet que ha motivat aquest procés inútil

Anònim ha dit...

la quantitat de gent que no us felicita també es directament proporcional al cabreig i decensis de la gran majoría de la població del pais que esta farta de la casta politica farcida de privilegis que ens goberna. Tenim la percepció de que tots -independentment del color- sou iguals. Igual d'arrogants, igual de insolents, igual de corromputs, amb les mateixes ganes d'encadenar-vos a la butaca. Amb la mateixa mala baba per tothom que no comulgui amb les vostres ideas.

I no feu res per canviar.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Veus?

Yuri Zhivago ha dit...

Enhorabona, Ramon, de vegades la justícia és justa.

- Anònim: abans de bordar fes un curs d'ortografia. La nostra llengua es mereix un respecte.