dijous, de setembre 01, 2005

Humor negre | Futbol | BlogDay

Humor negre
:
Avui he anat a un funeral. Demà a un altre. En el d'avui (digníssim, emotiu) ens hem vist persones que durant molts anys érem força amics, una colla, vaja, i que el temps (espero que només el temps) ens ha anat distanciant, uns més que altres, però en fi... Vivim tots a la mateixa ciutat. Els que hem tingut fills potser ens trobem fent de pares a la mateixa escola o de seguidors dels mateixos gegants. Els altres, en ben poques ocasions, a vegades passen anys (anys...). Com que no suporto la fórmula "espero que no ens haguem de veure en llocs així..." (perquè, en realitat és "tu i jo només ens podem veure en llocs així") el meu humor negre (amb una mica de reivindicació litúrgica amagada) m'ha fet dir amb veu baixa "sort que hi ha funerals i ens podem veure". Bé, com sempre, CV ha aprofitat per organitzar els propers dies una recollida de dades per veure'ns més sovint. A veure si ens en sortim...
:
El futbol que ens salva
:
M'he sentit molt identificat amb la columna que avui ha fet Manuel Cuyàs a El Punt (i que he comentat amb altres), ironia inclosa. M'ha sortit un fill més afeccionat que jo al futbol (tampoc costa gaire) i em passa més o menys el que a en Cuyàs.
:
BlogDay
:
La generositat i la vergonya, i l'educació, quasi m'impedeix d'agrair a la mataronina Ester Ventura i a Garrofaire (o Turrai) que, a l'anomenat BlogDay (del qual no tenia ni idea que se celebrés el dia de Sant Ramon), m'hagin recomanat quest modest blog. Jo no he tingut temps de recomanar-ne els 5 que diuen. Però com a compensació, ben aviat (quan m'aclareixi), penjaré els enllaços dels que ara per ara recordo que són recomanables (i me'n surten més, de cinc), amb la punyeta que segur que me'n deixo, dels que he visitat en algun moment i m'han semblat interessants.
Publica un comentari a l'entrada