divendres, de maig 25, 2007

Fem-nos confiança | Seguretat | Fi de campanya | Cibercampanya | Amb Baron

Fem-nos confiança
:


:
Més seguretat
:
Aquest matí hem presentat les propostes sobre seguretat i civisme. Després d'haver reduit un 11,8% els delictes i haver baixat un 24 % els accidents de trànsit ens proposem continuar aquesta tendència. L'Ordenança de Civisme, el Pla Local de Seguretat, El Pla Estratègic de la Policia Local (que ens portarà a 200 agents el 2012 i més repartits en el territori), la carta de serveis conjunta amb Mossos, la coordinació amb el Cos Nacional de Policia, el compliment de tots els plans de protecció (som l'únic ajuntament que ho té), el nou Parc de Bombers... ens hi ajudaran força. Foto: R. Gallofré.
:
Fi de campanya
:
Avui hem enllestit la campanya en un acte on no hi cabíem al Centre Cívic de Cerdanyola. He donat pas a un poema de l'Evarist Espada i una brillant intervenció de Manuel Mas, previ al discurs de Joan Antoni, proper, càlid, contundent ...i guanyador. Estem entusiasmats amb les mostres de suport que hem rebut (per exemple: la plataforma ja supera els 150) i pel clima que s'està generant.
:
Ho va dir molt clarament Manuel Mas (i qui ho havia d'entendre ja ho va fer), en aquestes eleccions no s'hi juga un partit de partits, sinó que s'hi confronten interessos: o els dels ciutadans o els d'uns quants. Avui Mora i Mojedano s'han tret la màscara. Mora, el baliga-balaga, ha dit a Ràdio RM que els socialistes fem discriminació positiva als immigrants. Ara ja no són rumors, la gran mentida sembla que l'ha dit un de Cabrera que vol ser Alcalde de Mataró. Mojedano, 'endemà de carregar-se el patrimoni i el treball amb els comerciants, uns dies després de segregar els avis, ha dit clarament que vol construir a les Cinc Sénies (com s'ho farà? Derogarà ell solet el Pla Director del Sistema Costaner?), una nova ciutat segregada de l'altra.
:
Però avui hem vist alguna sospresa més. Ja fa dies que ICV i ERC, amb una mica d'enveja mútua, potser, es disputen el lloc de seguidista del PSC. A vegades sembla que pensen més amb el PSC que amb ells mateixos... o amb els ciutadans. Quan Graupera (ICV) vincula l'alça d'ICV a la baixa del PSC potser oblida que sense un PSC fort ICV mai no governaria. I quan acusa l'alcalde Baron de populista (curiosament, el mateix adjectiu que Mora va emprar l'altre dia) deu oblidar-se també de les moltes vegades que Baron personalment ha resolt moltes coses (potser confon populista amb eficient?). I des de la lleialtat. Nosaltres no governarem, però, per fer contents ERC i ICV, sinó per servir els ciutadans i les ciutadanes. I qui s'hi vulgui apuntar, benvingut serà. Com sempre. Foto: Eloi Aymerich.
:
Baron guanya la cibercampanya de carrer
:
Només que passeu pel Youtube, una de les eines electorals noves d'aquesta campanya (i encara en fase embrionària), veureu com el vídeo de campanya de Baron ha estat descarregat més de 1400 vegades en aquesta campanya. En canvi, els de Mora... ni la candidatura de CiU els ha volgut veure.
:
Cathala i Graffeo, amb Baron
:
Avui també hem rebut el suport dels alcaldes de Créteil (França), Laurent Cathala i de Corsico (Itàlia), Sergio Graffeo, ciutats agermanades amb Mataró, a la candidatura de Baron. Podeu llegir aquí les cartes, la del socialista francès i la del sindaco membre dels Democrattici della Sinistra italià.
:
Publica un comentari a l'entrada