divendres, de juny 29, 2007

Economia espanyola | Més cristians per EpC

L'economia espanyola en xifres
::
Més cristians per Educació per la Ciutadania
:
L'altre dia parlava d'algunes iniciatives catòliques a favor de la nova assignatura que el PP i alguns acòlids porprats titllen gairebé de Formación del Espíritu Nacional (per cert, s'hi havien oposat mai?). Em refereixo a tots els que diuen que s'ha de ser més cívics començant per l'educació a l'escola (una mena de tòpic) però que s'oposen a qualsevol iniciativa per fomentar-lo a l'escola. En fi. Avui en tenim més. Els del portal Atrio recullen signatures que ja podeu fer clicant aquí. Un altre catòlic convençut, el filòsof José Antonio Marina, també ha sortit en defensa d'aquesta iniciativa.
:

7 comentaris:

Anònim ha dit...

L'economia creix, però en termes geneals; recorda que també ha crescut l'EURIBOR, els suministres de primera necessitat (ho han fet per primer cop per sobre l'IPC el 2007, i és l'Estat qui ho ha fixat) i l'endeutament de les famílies està en unes xifres altíssimes.

Jordi

Ramon Bassas ha dit...

Jordi
per això convindràs amb mi que és més senzill fer front a aquests i altres problemes amb unes magnituds com aquestes, no?

Pedro ha dit...

Ramon, llegeix el principal titular de vanguardia i avui d'avui.

Ramon Bassas ha dit...

Exacte, el creixement de l'ocupació porta a aquestes situacions. La qualitat de l'ocupació, com deia, s'afronta millor amb les xifres macroeconòmiques sanejades. Això sí, no ens podem pas adormir.

Anònim ha dit...

Suposo que la defensa del Sr. Marina a Educación para la ciudadanía (defensa interessada, es autor d'un manual) ja s'ha pagat des de la presidencia del Gobierno. Lamentable el president Zapatero fent publicitat del manual d'aquest senyor des de la tribuna del Congreso i davant les cameres de la televisió (primera plana de la Vanguardia del dia 4 de juliol). Ningú ha informat al president Zapatero que hi ha moltes editorials que amb els seus manuals donen suport a l'assignatura? Tant difícil és entendre que donant suport a una perjudica a les altres.

Tractant-se d'un llibre de text d'abast estatal (i que els centres que l'adquireixin, hauran d'adquirir-lo durant quatre anys), calculo que l'acte del Zapatero es pot calcular en uns 90.000€ extres per l'autor, en concepte de plus publicitari a compte de drets d'autor.

Evidentment no votaré mai la dreta, però certes coses em fan cada vegada més difícil anar a votar. No ho entenc, Ramon, ho sento, i crec que el que t'escric ho subscriurien totes les editorials que s'han vist perjudicades per aquesta "espontaneïtat" del NOSTRE Presidente del Gobierno.

Ramon Bassas ha dit...

- Vladimir,
Crec que li ho hauríeu de dir, no va en conya. Un error s'ha de fer saber.

Anònim ha dit...

Ramon,
encantat de la teva resposta. Li faré saber, tot i que l'error ja no té solució i tots els comercials del llibre de text que publicita el president ja corren pels centres d'ensenyament amb la Vanguardia sota el braç.

Acceptar l'error et dignifica (tot i que jo crec que no és un error). D'altres, com els que encara busquen l'etarra de la bomba de Madrid, no ho farien.