dissabte, de juny 02, 2007

A reveure

La notícia de la renúncia del cap de llista d'ICV-EUiA a Mataró, en Jaume Graupera, ha trasbalsat les darreres hores de la vida local. En forma de sinceres i carinyoses comprensions i també alguna hipocresia (els que troben sempre noble la immolació... dels altres), a la manera de bóc apaivagador o, per contra, de posar de manifest radical duresa d'aquest joc, la política, que tant s'assembla a la competitivitat kleeenex amb què confonem massa coses de la vida. I les persones que hi ha darrera els personatges. Sobretot de la política, potser perquè és l'únic poder visible, i el més vulnerable. Noble és anar-se'n amb els teus peus perquè els teus reprenguin la força i noble hauria estat reprendre-la des de la feblesa, donant una nova lliçó. Noble és haver lluitat o lluitar, posar la cara a risc que te l'escupin i, especialment, prendre tu les decissions sobre els límits de tu mateix. És això i les gràcies pel que hem viscut junts el que cal dir ara. Foto: capgros.com.
:
En parlen Miguel Guillén, l'editorial de capgros.com i Joan Antoni Baron.
:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ara resultarà que al final és un màrtir.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,

No ho sé. Quedant-se potser hauria estat més 'martiritzat'. La política (la vida) és plena de paradoxes. Només dic que em sap greu.

Anònim ha dit...

Quins pebrots, Ramon, quins pebrots que tens!

Primer de tot filtres la notícia a la premsa amiga quan tothom havia respectat durant 4 dies un pacte del silenci. Respectar-lo i no anar a retornar favors és ser noble, no el que vas fer tu.

Quins pebrots, Ramon, quins pebrots que gastes!

Que has estat tu amb l'orquestació de la premsa, els treballadors del PMC i tota la pesca dels MTV els heu guarit la venjança a aquest home. Massa poc catòlic per tu, oi, Ramon? Entre la seva incompetència i la conspiració contra els socis de govern que tu, en la millor tradició socialista, vas tirar endavant ja ho has aconseguit.

Et felicito, Ramon. Quins pebrots!

Ramon Bassas ha dit...

- Pebrotera,

Em sap greu decebre't, però pots estar ben segur que no he fet res del que dius... Com que ara va tot d'acusar sense proves i tal, i que això de la conspiració sempre fa gràcia... sé que tot el que digui no servirà per res, però et dic la veritat. En fi...