dimarts, de febrer 12, 2008

Cap de setmana | Més fràgils, més forts

Cap de setmana
:
Entre l'emotiva signatura del conveni per l'aplicació de la Llei de Barris a Rocafonda, El Palau i l'Escorxador i la posterior posada en marxa de l'Avinguda Perú, després d'una important reforma, vam passar una molt bona estona el dissabte al matí. A migdia, vaig anar a felicitar la companya Leocàdia Bellavista pels seus primers 103 anys (103!!!), en una trobada també emotiva i festiva. A la nit, Raimon en plena forma.
:
Diumenge, festa de Sant Joan Bosco al barri de La Llàntia, retrobant-me amb entranyables amics, coneixent-ne d'altres i gaudint des de la missa als calçots i al dinar de germanor. A la foto, em veieu amb uns amics. La de la dreta es l'Àvia Remei, que em va ensenyar alguns trucs per menjar els calçots. A la tarda, un molt bon film per acabar el cap de setmana, la libanesa Caramel. Us escric tot això per despertar la vostra enveja (sana, això sí).
:
Més fràgils, més forts
:
Massa dies al tanatori, o massa seguits. Dilluns acomiadant J.G.P., a partir del qual tots som més fràgils. Avui, l'Alfonso Ciller (a la foto), que ha estat al peu del canó gairebé el doble d'anys que el primer. I ens fa més forts.
: