dissabte, de febrer 16, 2008

Ja hi som. A guanyar.

: Zapatero i Chacón a l'acte a l'Hospitalet de Llobregat. Foto: EFE / Alberto Estévez
:
Ja som en plena precampanya. A Mataró, aquesta setmana hem fet tres actes importants. Tots ells amb el nostre candidat i diputat Manuel Mas. El primer, amb Isabel López, omplint el centre cívic de Pla d'En Boet. El segon, més informal, amb una bona colla de ciutadans del barri de Molins al centre cívic del barri (d'aquests dos en parla el propi Mas albloc aquí i aquí). I ahir divendres, omplint Can Palauet amb David Vegara (en parla Joan Antoni Baron al bloc). Són actes, que no mítings strictu sensu, amb una forta dosi de pedagogia i de reflexió. I amb interacció del públic. Hem començat bé. I la setmana que ve, més.
:
Avui al matí, tres autocars de Mataró hem anat al míting de L'Hospitalet, que comptava amb Montilla, Felipe, Chacón i Zapatero. Vegeu vídeo aquí o més avall. Un bon engrescament de cara a la batalla final que comença ara fins el 9 de març. Un Felipe catxondo, de nou, qui, per exemple, i després de dir que probablement caldrà canviar aquest model quan es perfeccioni d'aquí poc temps, es preguntava com un registrador de la propietat "que cobra cànons sense pencar des de fa més de vint anys" s'atreveix a criticar el canon que protegeix la propietat intel·lectual. "Ells", deia, "que sempre defensen la propietat, ara es fiquen amb la més honesta: la del cap".
:
Zapatero ha explicat què pot representar per Catalunya una nova victòria socialista i, en canvi, que significaria una victòria del PP. I ha advertit que treballarà amb el president legítim, Montilla, pels interessos del país. El propi president ha advertit que la Generalitat no és modena de canvi a Madrid (i després CiU diu que som sucursalistes?) i Chacón ha insistit que pels catalans, mai PP i PSOE han estat el mateix. I tampoc ho són ara.
:
El president de Govern ha insistit en els trets del programa socialista: més drets, més avenços, més feina, increment de pensions o estabilitat econòmica que permeti, per exemple, superar la renda per càpita de França, després que fa poc haguem superat Itàlia.
:

:

3 comentaris:

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

És veritat que és millor tenir un govern del PSOE en minoria que un del PP a Madrid. Ara bé, per Catalunya tan uns com els altres poc en treurem a part de moltes promesses falses del Sr Zapatero que no pensa complir.

David

elracodemataro.blogspot.com

Anònim ha dit...

Actos en mataro, que envidia en mi agrupacio todos desaparecidos. Adelante seguir asi.

Ramon Bassas ha dit...

- David,
Vols dir?

- Anònim,
Todos menos tú.