dilluns, de febrer 04, 2008

Chacon: un 10

Llegeixo els 10 compromisos que la candidata socialista a les Eleccions Generals, Carme Chacon (a la foto, amb Cándido Méndez), va presentar en matèria de política social diumenge passat a Tarragona. I com que m'agraden força, us els copio tal qual:
:
Primer: “Continuarem donant prioritat a la creació d'ocupació, i preveiem la creació de 350.000 nous llocs de treball en els propers quatre anys”.
:
Segon: “Seguirem augmentant el salari mínim”, fins els 800 euros mensuals.
:
Tercer: “Pujarem 200 euros les pensions mínimes”, cosa que “és una necessitat urgent per a un sector de la població que havia estat força desprotegit fins l'any 2004”.
:
Quart: “Proposem augmentar el permís de paternitat de dues a quatre setmanes”.
:
Cinquè: “Aprovar una Llei d'Igualtat de Tracte i contra la Discriminació” amb l'objectiu que “els delictes que tinguin motivacions racistes, xenòfobes o homòfobes tinguin una regulació més adequada i no quedi cap espai de discriminació entre individus”.
:
Sisè: “Proposem que 30.000 joves catalans tingui accés a una beca–salari per a estudiar la Formació Professional o el Batxillerat”.
:
Setè: “Elevar la construcció d'habitatge protegit en més de 50.000 habitatges a Catalunya durant tota la legislatura, el que significa triplicar l'esforç en habitatge social sobre la inversió que va fer el govern del PP l'any 2003”.
:
Vuitè: “Desplegarem el nostre Estatut amb tota la seva potència al servei dels catalans”.
:
Novè: “El Govern d'Espanya i la Generalitat de Catalunya acordaran un nou sistema de finançament que ens garanteixi la capacitat d'assolir els nostres reptes de futur”.
:
Desè: “Arribarem al 0,7 per cent de la Renda Nacional Bàsica en ajuda al desenvolupament”.
:
Publica un comentari a l'entrada