dijous, de febrer 14, 2008

Rahola amb Hillary

:
Us recomano l'article de dimarts passat a La Vanguardia, de Pilar Rahola, qui, enmig de tant d'obamisme s'atreveix a dir que s'estima més Hillary Clinton. Tant me fa, però, el que vull que llegiu són els arguments: "Más antipática, más difícil, más inaccesible, menos hippy, menos negra, más mujer y, sobre todo, más seria, Clinton encarna el intento más comprometido de cambio político. Su programa de sanidad pública o de reforma funcionarial, o incluso su compromiso medioambiental, tienen un rigor que ni tan sólo atisba el improvisado Obama, dueño de tantas palabras grandilocuentes, como de pocos proyectos" .
:
Després de fer un breu repàs a la comparació Kerry-Bush de fa quatre anys, per mi atinat, (recordo que vaig dir això), en dóna algun més: "Hillary Clinton lleva décadas en primera línea, ha tenido un papel relevante en todos los momentos clave de la historia reciente, fue una primera dama con ideas propias y con coraje para defenderlas y, cuando el cerco republicano intentó acabar con Bill Clinton - uno de los mejores presidentes recientes-, mantuvo una fortaleza inimaginable".
:

6 comentaris:

Izan ha dit...

Obama, Hillary, Republicans, demòcrates... realment hi ha tanta diferències en el tipus ideològic que societat que defensen, el seu model d'estat, i la forma de fer política...
Fixa't que és una campanya de l'anecdotisme, de qüestions biològiques, de "jergon", però a la pràxis quina és la diferència en els temes de lluita contra la pobresa, la situació geoestratègica i militar dels USA al Món, el model occidental postindustrial liberal... on són les diferències?

Ramon Bassas ha dit...

- Jordi
No ho segueixo massa, però els que ho fan diuen que sí que n'hi ha.

Emma ha dit...

Hola Ramon!

Si passes pel meu bloc pots recollir el teu Premi Bloc Solidari.

Felicitats pel teu bloc!

Una abraçada

Ramon Bassas ha dit...

Emma
Gràcies. Hi passaré. No sabia que tenies un bloc!

Anònim ha dit...

l'Obama ho té força bé per acabar sent el candidat demòcrata. La Hillary encara es resistirà i farà tot el joc brut habitual de la parella més poderosa de Washington, però ho tindrà difícil. Entre d'altres coses perquè té menys diners que l'Obama. El secret: mentre la Clinton es refia dels grans donants i dels amics poderosos del marit, en Barack Obama ha organitzat un sistema de recollida de diners per internet que li permet recollir prop d'un milió de dòlars al dia a base de petites donacions. Això sí que és una revolució!

Ramon Bassas ha dit...

Joan,
Potser sí, però magradaria conèixer més a fons les seves prioritats polítiques.