dimecres, de juny 30, 2010

Apunts post Sentència


:
  • Declaració a l'alçada del President de la Generalitat, aquí.
  • Montilla, avui al Parlament. "Ens sentim maltractats, no pas derrotats". Bon punt de partida.
  • El maltractament té com a resposta unitària la manifestació del proper dia 10 a Barcelona. Molt bé.
  • La no derrota: un 95% constitucional; cap acceptació total de les 124 impugnacions del PP, només 14 i parcials; sinceritat d'alguns del PP, o d'El Mundo i la Brunete, etc.
  • Horitzó: refer el pacte constitucional, mantenir l'Estatut complet com a horitzó nacional, treballar per les oportunitats.
  • No és Espanya qui ens maltracta, és un Tribunal poc Constitucional (ha exhaurit els límits de la pròpia Carta Magna) i un parit que es nega a renovar-lo. El Partit que ha fet fins i tot consultes independentistes pel seu compte.
  • Si hem tingut Estatut ha estat perquè hi havia un president socialista a banda i banda, un a Catalunya i un altre a Espanya. Que no se n'oblidi ningú.
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no oblidem qui ha posat als jutges que composen aquest tribunal que ens maltracta i qui ha permés per acció o per inacció que aquest tribunal continués fins al patetic desenllaç.

Ara toca fer el exercisi politic de revestir de victoria el que ha estat un esperpent de dificil paiment per el ciutadà.

Recordem com zapatero va prometre que aprobaría el que sortís del hemicicle català?

Recordem com en Guerra es vanagloriaba de haber passat l'estatut per el ribot?

Recordem com els crapules de Ciu van pactar el texte a madrid dúna forma oportunística i fariseica com de costum per conseguir algunes rendes polítiques del PSOE?

Recordem com es que el tribunal constitucional está constituit com está i qui ha posat aquests jutges a les seves butaques?

Recordem qui no ha estat interesat, per interesos electorals en trencar la baralla per obligar al PP a pactar una renovació del tribunal quan encara tenía sentit?

Potser son els mateixos que van negar la crisi quan era evident per tothom? els mateixos que no han mogut fitxa quan es podía i han deixat que la CEE ens imposi un ajust de caball? els mateixos que ara fa tres anys deien que pasariem per devant de alemania? Els mateixos que despres d'una eternitat al govern han convertit a Mataró en una ciutat dormitori enganxada al totxo i que exporta ma d'obra en lloc d'importarla com les ciutats del baix llobregat o el vallés?

Hi ha molt per a recordar, així que ens veiem a les urnes... pero no espereu el meu vot.

Ramon Bassas ha dit...

Anònim
Aquests jutges fa temps que han acabat el mandat i el PP s0ha negat a renovar-ho.