dimecres, d’agost 08, 2007

Respondre un 'meme'

Propostes d'agost - VIII
:
Una de les coses que es poden fer a l'agost és feina endarrerida, també del bloc. Fa setmanes, la diputada Lourdes Muñoz m'enviava un 'meme' (qüestionari amb el compromís de ser enviat després a més gent). I fa res, pocs dies, el blocaire Jaume Pros, em dedicava amables paraules i m'encarregava que respongués exactament el mateix qüestionari. Tanta petició del públic fa que no pugui demorar més la seva resposta, que teniu a continuació (amb l'inconvenient que triar una sola cosa és sempre senzillament impossible)...
:
• Recomana’m un bloc en català: Art Neutre, un lloc de trobada de tot el que passa en el món de l'art al nostre país, que se serveix de diferents autors.

• Recomana’m un bloc en un altre idioma: Carlos Guadián, que sap molt de tot el que jo no sé, que és gairebé tot.

• Recomana’m un post d’especial interès: Aquest de l'Oriol Izquierdo. El post com a pregària, confessió, crit, teràpia, afirmació de la vida. El post i després, el silenci.

• Recomana’m un web: El de Jordi Cuyàs, just el que es demana d'un artista.

• Recomana’m una eina d’Internet: El traductor català-castellà (i viceversa) Internostrum.

• Recomana’m un vídeo: Jo, poema de Narcís Comadira recitat per ell mateix.

• Recomana’m un àudio: El monòleg Els savis, de Joan Capri, que va penjar fa poc Jordi Llisterri al seu bloc. És super-actual encara que sigui més vell que jo (el monòleg).
:
A qui envio aquest repte? Doncs a aquests cinc, que es vagin preparant: l'Àlex Vidal, en una acció contundent dins una campanya perquè reprengui el bloc; la Consol Prados, que tenir una amiga una diputada sempre queda bé; l'Antoni Blanch, atent a que la realitat supera la ficció; la Maria Escalas, de sorpresa en sorpresa, i en Roland Ledo, un dels homes que em dóna plaer (llegint-lo, eh?).
:

4 comentaris:

Jaume Pros ha dit...

Ja ho deia jo que era difícil respondre un meme... Però ja veig que ets complidor.

:-)

Salut!

Ramon Bassas ha dit...

Jaume
És difícil triar, però el cert és que no m'ho vaig pensar gaire (dit sense detriment dels triats), que és la millor manera de llançar-s'hi.
Una abraçada,.

Anònim ha dit...

Hola Ramon gràcies per la referència, just arribo de vacances i l'he vist.

Salutacions,

Ramon Bassas ha dit...

- Carlos
Gràcies a tu, per fer el bloc q fas ...i per tenir temps per blocs com el meu.