dilluns, de juliol 19, 2010

Seguim creient



Només unes ratlles per recomanar-vos que mireu el vídeo-resum de la Conferència Nacional del PSC amb una breu intervenció de José Montilla, a Lleida, celebrada el passat cap de setmana, en la que vam aprovar el Programa Marc del PSC. La fortalesa de les conviccions combinada amb la serenor i la tranmquil·litat de saber-se el partit del seny, que fuig de les aventures de frustració. Debat a fons i ganes, moltes ganes, de guanyar. L'amic Joan Ramon, a més, signa una cançó de creients. Alguns ja sabem que el que mou muntanyes (o 'pujols') és això, justament.

3 comentaris:

musicbcn ha dit...

Gràcies!

Víctor Cerveto ha dit...

Seguim creient en la Catalunya social, en la Catalunya que no exclou ningú, en la Catalunya de les persones!

Anònim ha dit...

Sí, seguim creien en el que més li convé a la nostra sucursal de Madrid, cada dia més semblants a nosaltres. Suposo que aviat canviaran allò de PSOE per PSC-PSOE, o PSC directament.

Seguim creient en la Catalunya de les persones, les persones que van votar l'estatut (no les que van votar a favor de l'estatut, sinó les que van votar-lo). Així podrem redactar noves lleis que substitueixin allò trobat inconstitucional i... Si al final la sobirania rau en el TC enlloc del poble, ni ens n'adonarem.

Monàrquics i constitucionalistes, seguim creient en la democràcia (amb minúscules, clar)