dimarts, de maig 22, 2012

El I Fòrum Fragmenta en 2 vídeos



Aquests són 2 vídeos produïts per Clack en què recullen una de les activitats més importants de Fragmenta Editorial. Es tracta de la trobada que se celebrà el passat dia 5 de maig, amb motiu del seu cinquè aniversari, que aplegà lectors i autors sota el lema "Llegir, parlar, contemplar", sumant més de 200 inscrits. El I Fòrum Fragmenta s'obrí amb un breu concert de música sufí i es clogué amb un diàleg entre Francesc Torralba i Vicenç Villatoro (autors del llibre Amb Déu o sense, un dels darrers publicats per Fragmenta) moderat per Joan Barril, després de tot un dia amb tallers, taules rodones i xerrades simultànies a la Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri, al barri de les Tres Torres de Barcelona.

 El primer és un vídeo-resum conté els testimonis i intervencions de Carme Martí, Emili Boix, Marc Vilarassau, Anna Punsoda, Francesc Tous, Arnau Piña, Brahim Yaabed, Francesc Torralba, Joan Barril, Vicenç Villatoro, Ignasi Moreta, Xavier Mallafré, Jordi Ferré, Ignasi Garcia Clavel, i Xavier Puigdollers. La banda sonora correspon al grup 'Ushaq. 

"L'editorial Fragmenta és com la revista Hola: No enganya, saps el que et donaran, les informacions que et dóna no són imprescindibles però dóna el que et diu a la portada”, diu en el segon vídeo amb to humorístic el periodista Joan Barril, tot introduint la citada conversa entre Francesc Torralba i Vicenç Villatoro. Barril afegeix que “és probablement una de les més serioses, jo diria que la que més de les que es fan i es desfan en aquest país".