divendres, de desembre 10, 2004

Primer dia d'Executiva

Avui he tingut la primera reunió de la nova Comissió Executiva del PSC de Mataró. Amb els primers nervis i balbucejos, també apareixen els primers debats importants sobre quina ha de ser l'estratègia en algun dels temes prioritaris. Ens posem deures, tindrem un Nadal ple de feina definint les tasques de cadascú per elaborar el propi Pla de Treball. Entremig, algunes urgències i els primers passos. Després, anem a sopar. Bon ambient.
:
D'avui, recomano l'article de Joan Ferran que, com sempre, posa una mica de llum. En aquest cas aclarint que ERC i el PSC, bo i tenir objectius diferents (i no cal cap complexe per acceptar-ho), podem també compartir-ne de comuns.
:
He hagut de sortir a denunciar les mentides i el doble joc del PP respecte a la recollida de residus comercials a Mataró. Primer hi voten tot a favor, quan surt algú que no ho veu clar, es fan els suecs i donde dije digo digo Diego. Tant li fa que l'Ajuntament hagi arribat a un acord amb 17 associacions, la qüestió és desgastar a qualsevol preu. En fi, de què val el consens? Per quina raó haurem d'acudir a buscar el recolzament del PP a qualsevol tema si després diuen que nanai?
:
No vull deixar de passar un enorme reconeixement al meu company Francesc Melero, que es passa tot el dia aclarint dubtes (i desenredant les mentides del PP) sobre aquest tema. Diu que porta 27 reunions! El col·lega s'està guanyant el sou a base de bé. I demostra ser un polític de primer ordre. Quina sort tenir-lo com a membre del Grup Socialista i de l'Executiva del Partit!