divendres, de gener 18, 2008

Baltasar a Mataró

Matinal interessant avui la que hem tingut amb el Conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, que ha visitat algunes de les promocions municipals de la ciutat, de la mà del regidor d'Habitatge el meu company Francesc Teixidó que ha començat recordant que "ens hem passat tot el mandant passat obtenint sòl a la ciutat consolidada i ara és el temps de fer-hi habitatges de protecció oficial".
:
Prèviament m'he incorporat com a regidor d'Urbanisme a la reunió de treball mantinguda en el decurs de la qual s'ha presentat el desenvolupament del Pla Local de l'Habitatge que el regidor mataroní va fer públic aquesta setmana. Baltasar, que ha destacat Mataró com exemple de promoció d'habitatge públic, ha conegut que la ciutat preveu incrementar la dotació d'habitatge protegit a promoure fins a més de 1300 unitats en aquest mandat, amb una inversió de més de 140 milions d'euros. També ha avaluat els fuincionament de les borses de lloguer, de les oficines mixtes o de la cessió d'habitatges, entre d'altres productes.
:
La millora de l'accés a l'habitatge és una gran prioritat daquest Govern. I la màquina no para ni un minut per fer-ho possible. Foto: R. Gallofré.
:

10 comentaris:

Napoleón Bonaparte ha dit...

Ramón, suerte por que la vas a necesitar. En breve opinaré lo que me ha parecido todo esto de la implicación de familiares, etc. Debo decirte que lo siento, pero yo lo veo así y no creo que estés de acuerdo con lo que afirmo.

Siempre me despido con un Saludo (es mi forma de mostrar respeto y aprecio), pero hoy (sin que sirva de precedente), lo haré con:

un abrazo.

P.D.: No te iba a dejar ningún mensaje. He pasado a ver de que iba hoy el Blog, como siempre hago. Al verlo tan "frio" todo, me he decidido a animarte. En las diferencias es donde se conoce a las personas. Cuando todo va bien, todos son felicitaciones.

Anònim ha dit...

Perque no escrius del cas de la teva familia? O no tens res a defensar?

Quina vergonya!!!!

Ramon Bassas ha dit...

- Napoleón i anònim,

Disculpeu-me, així com també la resta de lectors, per no haver tractar aquesta qüestió a la que us referiu. D'entrada, no hi ha cap acusació formulada (i per tant no sé de què m'he de defensar). És més, ja he advertit que actuaré judicialment contra aquell qui atempti contra els meus drets.

Per aquesta raó, i perquè he donat explicacions on les havia de donar (i on me les demanin), fins i tot públicament, he decidit no tractar aquest tema en aquest bloc. Almenys de moment. No tinc res a amagar, evidentment, però suposo que comprendreu que hagi de ser mesurat i prudent en el que dic al respecte. I, en canvi, crec que és bo que el bloc tingui un to més fresc i desenfadat.

Napoleón. Gracias por los ánimos y la suerte, pero ya te digo que tengo la conciencia muy tranquila.

Anònim ha dit...

Bassas, t'estàs enfonsant en la merda... Com pots dir que no ho sabies? i tu demanes pressumpció d'inocència? Quantes vegades l'heu negada a totes aquelles persones que lluiten contra el vostre sistema podrit!
Cada dia entre els polítics de corbata ens ho poseu més fàcil, per desacreditar la partitocràcia. Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Estic d'acord que UN al seu bloc hi publica o parla del que li sembla. I si li vol donar un to fresc i desenfadat,com senyales, millor.

Ara bé...aquest bloc, el teu, es per a mi, i per a molts lectors_ ho saps_ un dels de referència per llegir transversalment i virtualment el que passa a la ciutat.
Aquest mirar avui cap un altre costat _ i entenc que un està per hòsties quan li plau_ només em porta a pensar en la utilització perversa que feu _ els blocs polítics_ d'aquesta proximitat al ciutadà i que els blocs permeten.
Cony ...posat a triar un tema podries haver triat un poema , o parlar de religió,...doncs no, d'urbanisme i de Mataró i d'en Baltasar ( que no dels Reis Mags ! )
No sé si és qüestió de cinisme, d'irresponsabilitat ... la que ens falta aprendre a alguns lectors.

Conclusió rampell que en trec : que tota aquesta colla de blocs polítics que s'han extés arreu, em fa pensar que no són més que un passatemps dels professionals de la política per veure si de manera desenfadada captem algun adepte al partit o a la Idea .....
Vaja.... com la colònia o perfum aquest que va presentar la teva companya de Partit.

Pot semblar que la realitat, les olors,es juguen a un altre costat.I que a Internet només es tracta de mantenir una imatge virtual.
Que res, que proposo un altre tema : la frontera i els límits de l'art seducció i la responsabilitat en els blocs politico-personals.

Els lectors _ si més no jo_ hem d'extremar les precaucions i no quedar falsament hipnotitzats.

I és que Internet enganxa, i els blocs ben fets com el teu també i els temes que a voltes hi tractes, com són els de ciutat i d'actualitat i controvertits encara més.

Perque els que ens volem lliures de pensament, i valorem aquest instrument, i la persona que hi ha darrera un post ELS SILENCIS, bo i entenent-los, no estimulen la nostra capacitat de pensar en les coses que passen, ni a qui els hi passen.

Et remeto a unes paraules sàbies que t' he "sentit" virtualment a tu mateix en relació als blocs : Que "l'escriure" no ens faci perdre el "llegir" .
I jo que en soc un lector, avui me l'aplico al revés : que el "llegir" no em faci perdre l'oportunitat "d'escriure".

Salutacions cordials i ...endavant!

joKin

Que per ami que en soc

Anònim ha dit...

Tant de bo te fotin pel jutjat noi, aixi podras demostrar quin es el teu lloc en aquesta historia i atribuir-te les responsabilitats justes que te corresponguin, no es just que la gent condem-ni a algú perqué si.
Si, si, i de pas que li expliquis al jutge que no savies res ni tenies res a veure, que t'en vas enterar de casualitat i que no vas votar, pero que si ho vas fer anteriorment no va influir gens. De pas que li expliquis al jutge com es que no tenin res a veure en el "negociete" et vas preocupar de fabricar el document falsament firmat pels presidents de les asociacions veinals. Si, si, que li expliquis al jutge tot això. Que despres de condenar-te, i pagar els gastos, encara te donarà els 30euros que val l'entrada d'una comedia de teatre per haber-lo fet riure tant. Si, volem que li alegris el dia al jutge.
Per cert, el desconeixement de les lleis no n'exclou de complir-les. De la mateixa forma, que no sapiguessis que els seus tiets tenien les mans ficadetes en el calaixet, no fa que les lleis sobre prevaricació relacionades amb consanguineitat de fins a quart nivell de parentiu t'excloguin perque sigui un tipus molt salat.
Ara feia temps que no me trobava amb un tipus tan divertit.

Anònim ha dit...

Ramon,
com dius no hi ha tema. Tot i que a molts els agradaria que n'hi hagués. M'explico: te la tenen jurada perquè ho fas molt bé.

Aquesta oposició lamentable de pa sucat amb oli, de polítics que apareixen i desepareixen en funció dels seus interessos personals, que ni conèixen la ciutat ni els importa en excés; tota aquesta colla pessigolla que no poden influir enlloc perquè ni Déu els coneix, aprofitaran qualsevol petita relliscada teva, anecdòtica com en aquest cas, per saltar-te a la jugular com rates-prenyades. Tu ja ho saps, fa temps que et dediques a la política i conèixes el pa que si dóna.

Només espero que tot plegat no t'afecti, em decebries si deixessis que t'afectés; mira, he donat suport al PSC a Mataró per gent com tu, com el Joan Antoni... persones que heu treballat per la ciutat en multitud d'àmbits, gent que he vist com us hi deixaveu la pell, que estima la seva feina i la fa amb honor. Segueix fent coses i no tinguis cap por dels possibles errors (si és que hi són).

Una abraçada.

Anònim ha dit...

jajaja
JAJAJAJA
"ho fas molt bé" jajaja diu el Ramon Manté, jajaja, que fort, però a veure, això que es corporativisme "Ramonil"? Que es que l'aprecies molt tu al Bassas o que? O teniu algun "negociete" muntat també? O sigui que fer-ho bé és: inventar-se un document firmat per les asociacions veinals que ni tan sols tenia els noms correctament dels presidents? Carai. Suposo que fer-ho bé, també consisteix en tenir els tiets amb les mans en el farcit. Deunidó, ara si que capto clarament de que va el "fer-ho bé". Jo pobre inocent de mi pensava que aquest "fer-ho bé" era com per que li fotessin un parell de galtades i s'en anes a repartir pitzes a domicili. Però amb una mica de sort això ho dirà un jutje i potser se li caurà la cara de vergonya a més d'un. Au, salud i sort nois, que pel que jo sé, com encara n'han de venir "algunes més", crec que li farà molta falta.

Anònim ha dit...

És clar que me l'aprecio, a ell i molts que he vist treballar per la ciutat, ara a l'Ajuntament, i també fora d'ell.

En Bassas es pot haver equivocat, no ho sé, i com bé dius ho dirà el jutge; Qui no s'equivoca, però? potser tu que pixes beneït i no saben el color de l'ou que poses.

Passi el que passi estic segur de la voluntat de servei d'en Bassas, convençut de la seva eficàcia i agraït de la seva col·laboració per fer de Mataró una ciutat magnífica. Perquè Mataró, mal us pesi a uns quants (sempre minoritaris i poc influents) és una ciutat meravellosa que va a més.

Anònim ha dit...

És clar que me l'aprecio, totalment d'acord amb en vladimir.