dissabte, de juny 27, 2009

Javi i Moha

:
Javier Naya ha estat substituït per Mohamed Belkaid (a la foto, amb la Maribel) com a Primer Secretari de la JSC de Mataró, donat que el primer va assumir fa unes setmanes la primera secteraria de l'organització al Maresme. Me'ls estimo a tots dos i els desitjo molta sort, ganes i èxits. De fet, compto amb ells des del primer moment, tots dos formen part de l'Executiva del PSC de Mataró i fan una molt bona feina. També se'ls aprecien molt els seus companys a la JSC.
:
Tots dos saben que els socialistes, elks joves socialistes, han de ser com són els joves (no uns privilegiats, ni uns freaks) , ser on són els joves (no esperant que entrin per la porta don som nosaltres fent política) i que les nostres propoistes han de ser clares, senzilles i abordables sempre en el sentit d'una societat més justa que la que tenim, especialment per aquells qui pitjor ho passen. Ho saben, ho han treballat i ara es disposen, de nou, a sortir al carrer i fer-ho. Som-hi.
:
Una curiositat: tots dos són 'segona generació' de dues migracions molt diferents i se senten catalans de dalt a baix (sense renunciar a res). De fet, com la majoria de mataronins. Tots dos tenen estudis superiors i són intel·ligents i afables, bons jans. Una generació que entra amb força i que m'agrada(ria) molt que sigui com ells. Felicitats!
:

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Detecto un cierto tufillo racista en la alusión a la doble inmigración, la del señor Naya y la del brillante magrebí promovido ahora a la primera secretaría. En efecto, uno interpreta la frase bassista entendiendo que ambos al cabo son hijos de dos tipos de extranjerías diferentes, pero ambas tan fácilmente integrables bajo el límpido sol que alumbra a una Catalunya que canta "Els segadors" a voz en cuello. He aquí el tema: Naya sería tan extranjero como el marroquí (o sus respectivos progenitores, que tampoco conozco a ambos políticos). Ah, malos tiempos vendrán cuando esto sea un Estado si hasta un jefe local del movimiento socialista subraya la esencial extranjería en personas de origen español y de origen marroquí.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Digues on hi ha el 'tifilu' racista, perquè no el trobo. En tot cas, jo no he parlat en cap dels dos casos d'estrangeria, sinó del fet que els fenomens migratoris, a Mataró, s'hagin superat amb èxits com aquests.

Anònim ha dit...

El Naya un reconocido "pelota", como casi todos los de la JSC de Mataró, colocado en un buén trabajo a "dedo".
El otro... tardará poco.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
No tens res més original per dir?

Anònim ha dit...

pero es que es veritat el que diu l'altre anonim! aquesta gent acaba la carrera i entra a "treballar" en les posicions d'asignació directa a la que tenen dret els partits als poder (vaja moma us vau treure de la maniga els politics a la transició quan vau fer fora els d'en paco facha per ficar-vos vosaltres!). Evidentment aquestes places no son per qui cuestioni les directrius del partit, si no per qui demostri ser un tipus capaç de seguir cegament les animalades que dictin d'adalt, fer-les seves, i a sobre, creure les i repetirles amb convicció (tu, bassas ets un bon exemple).

no duraríen ni una setmana en una empresa privada a on es pretengués guanyar el mateix sou que li pagareu vosaltres ( o pumsa, o qui sigui)

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
Ni jo ni PUMSA paguem res a aquest dos nois. M'agradaria que els jutgessin per la seva activitat política, no?

j.a. marin ha dit...

ni tufillo racista ni ventajas, estos chicos han sido promovidos por sus compañeros y han de ser juzgados por el trabajo que realicen. De momento, al menos tienen a favor, estar comprometidos con un movimiento social, aunque sea un partido político. Que tal como está la sociedad ya es bastante.
Sería interesante, que mas gente joven se implicase en todo tipo de movimientos sociales y diesen aire fresco, inquietudes y empuje
a esta sociedad.