dissabte, de juny 27, 2009

Javi i Moha

:
Javier Naya ha estat substituït per Mohamed Belkaid (a la foto, amb la Maribel) com a Primer Secretari de la JSC de Mataró, donat que el primer va assumir fa unes setmanes la primera secteraria de l'organització al Maresme. Me'ls estimo a tots dos i els desitjo molta sort, ganes i èxits. De fet, compto amb ells des del primer moment, tots dos formen part de l'Executiva del PSC de Mataró i fan una molt bona feina. També se'ls aprecien molt els seus companys a la JSC.
:
Tots dos saben que els socialistes, elks joves socialistes, han de ser com són els joves (no uns privilegiats, ni uns freaks) , ser on són els joves (no esperant que entrin per la porta don som nosaltres fent política) i que les nostres propoistes han de ser clares, senzilles i abordables sempre en el sentit d'una societat més justa que la que tenim, especialment per aquells qui pitjor ho passen. Ho saben, ho han treballat i ara es disposen, de nou, a sortir al carrer i fer-ho. Som-hi.
:
Una curiositat: tots dos són 'segona generació' de dues migracions molt diferents i se senten catalans de dalt a baix (sense renunciar a res). De fet, com la majoria de mataronins. Tots dos tenen estudis superiors i són intel·ligents i afables, bons jans. Una generació que entra amb força i que m'agrada(ria) molt que sigui com ells. Felicitats!
:
Publica un comentari a l'entrada