diumenge, de juny 28, 2009

Tremosa s'ha fos

:
El jove periodista Sergi Sabaté ha 'despullat' els diputats Tremosa i Junqueras, respectius candidats-estrella de sengles partits a les eleccions europees de fa unes setmanes, i ha demostrat que la seva activitat a la xarxa s'ha fos després del dia de les eleccions. També critica el bloc del Secretari General de CiU, Josep-Anton Duran i Lleida, que és d'un baix perfil que fa pena. Vegeu aquí. De Duran critica que no respon a les preguntes que se li fan. Vaja. No és nou a CiU: el cap de llista de Mataró ni tan sols admet comentaris, ja sabem que és massa sensible a les crítiques.
:
Sabaté, en cavi, també proposa altres webs de polítics en actiu que no usen la xarxa estrictament quan els convé i de forma conjuntural. Per exemple, cita les d'Ernest Benach, Carles Puigdemont, José Antonio Donaire, Carles Campuzano o Raül Romeva com a exemples a seguir. En aquest mateix sentit s'expressava l'altre dia el periodista Saül Gordillo (aquí) respecte els polítics bé mandrosos o bé frívols amb l'ús dels nous mitjans a la xarxa. Crec que té raó. Una de les coses que hem de fer els que donem la cara amb la política (i el temps... i rebem dels ciutadans la confiança de governar) és donar exemple. Cada dia n'estic més convençut. Espero que (amb tots els seus defectes i atreviments), aquest bloc meu en sigui ni tan sols una miqueta. Uf.
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

i que dius d'alcaldes que requereixen que estiguis d'acord a rebre comunicacions del partit (t'agradi o no) per deixar-li una idea? Aixó no cauria dintre del spam forçat? Evidentment parlo del Baron, alcalde de mataro

I tambe tens molts companys del teu partit que censuren sistematicament els seus blogs deixant passar unicament comentaris afins, amb una eficiencia i un partidisme que ja la voldria per si el jimenez losantos a la cope.

I cuants dels teus companys tenen blogs que nomes es posen en marxa a les eleccions i despres paren? vols una llista dels que tens als teus links?

El fet de que siguis una excepció no significa que en el teu partit moltisima gent no sigui com aquests que critiques.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
El que requeireixen és complir amb la llei per a l'enviament de les respostes. de fet, es pot enviar un mail a Baron des del seu correu públic. Les males pràctiques amb els blocs són criticables tant al PSC com a fora.