dissabte, de juliol 07, 2007

Carme Chacón, ministra

:
He de dir que la remodelació del Govern que ha fet el president Zapatero em sembla fantàstica. Els noms de les persones que seran ministres són de gran qualitat, garanteixen un impuls final de gran embranzida en aquesta legislatura i es posen en una immillorable posició de cara els propers comicis. Però he de dir, francament, que del que em sento més orgullós és del nomenament de la catalana Carme Chacón com a nova membre del Gabinet, al front de la cartera d'Habitatge.
:
Els socialistes de Mataró hem tingut diverses vegades la Carme Chacón al nostre costat, la darrera (vegeu foto, de QM, entre de Manuel Mas, Joan Antoni Baron i Pere Vilaseca), a l'acte que férem al casal Aliança el primer diumenge de la campanya de les eleccions municipals. La seva proximitat i joventut, la seva preparació i catalanitat i el seu impus per fer un projecte socialista veritablement al servei de les persones són els seus principals avals. En puc donar fe.
:
Un darrer aspecte a considerar és el relleu que pren el PSC en el seu compromís pel Govern d'Espanya. Si algun partit català pot influir de veritat damunt del Govern espanyol avui no és cap altre que el PSC. I en un món global, el qui sap traçar aliances és qui se'n surt.
:

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu, Ramon.
Aquest dia de la foto, vaig tenir l'oportunitat de parlar amb la Carme Chacón i ens vam emocionar juntes; és molt propera i agraeix que la gent senzilla li fem arribar el nostre suport i reconeixement a la seva tasca a Madrid, em va dir que de vegades no és gens fàcil.

Ramon Bassas ha dit...

Glòria,
A mi sempre m'ha agradat molt, quan ha vingut.
Una abraçada,
RB

Anònim ha dit...

l'Estat participa en àrees de competència autonòmica gràcies al seu poder de despesa.
A Catalunya i Espanya una seguidora d'aquesta ideologia és la flamant ministra d'Habitatge Carme Chacón. Investida d'un ministeri sense competències (transferides a ajuntaments i governs autonòmics), assistirem a una intervenció sense precedents de la ministra en les polítiques d'habitatge teòricament transferides.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
Sempre els prejudicis...

Anònim ha dit...

Ramon no fugis d'estudi. És pronogràfic que amb competències traspassades questa dona faci i desfassi. I després ens dóni lliçons d'autogovern.

Ramon Bassas ha dit...

Anònim,

Que jo sàpiga, encara no ha fet res. Per això crec que tens massa prejudicis, col·lega.

Anònim ha dit...

O sigui que a tut t'és igual el que digui l'estatut. Et són igual les competències, t'és igual l'autogovern?

Ramon Bassas ha dit...

Anònim,
No, és clar. És que encara no sé de què acuses exactament la sra. Chacon.

Anònim ha dit...

D'invasió de competències. Més clar, l'aigua.

Ramon Bassas ha dit...

en quin tema?