dissabte, d’octubre 11, 2008

Tres imatges i +

Saül Gordillo va ser un dels guardonats dels Premis Blocs Catalunya, una interessant iniciativa de l'Associació STIC.CAT. El premi, merescudíssim, donat que en Saül és potser el més gran activista de bloc del país, i ho fa molt bé. Avui, a més, atorgaven els premis als blocs del Maresme, a càrrec de DiariMaresme.com. Per molts anys, Saül. I no defalleixis, al darrere teu n'hi anem molts.
:
Presentem el llibre de Santi Ortego, en l'aniversari del seu traspàs, i ho fem a la Biblioteca que porta el seu nom a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, que té aquest magnífic rètol a l'entrada. Només això ja emociona. La presentació i després el sopar ens van donar moltes més emocions. I moltes ganes de ser com era. (Vegeu recull gràfic de més avall).
:
Llegint el suplement de viatges d'El País em trobo amb un reportatge sobre el Mont Nemrut, a Turquia, que vaig visitar fa divuit anys i que em va impressionar. És molt a prop de Síria i, la veritat, no hi vaig trobar gairebé cap turista. No sé si la cosa ha canviat gaire, però no podeu anar a Turquia i deixar d'anar-hi. És bellíssim. De moment, llegiu-lo.
:
Homenatge a Ortego: Recull gràfic
:


:

Més fotos aquí:

Vídeo: Jaume Álvarez / Fotos: Quico Melero.
:

3 comentaris:

Silveri Garrell ha dit...

Aquest noi en Saul Gordillo te un blog de primera categoría, de primera categoria POLITICA i CATALANISTA. Ya m'imagino que si fos de religió en lloc de política no hauria guanyat el premi.

Ramon Bassas ha dit...

- Silveri
No ho sé, això. En tot cas, s'han de fer bé.

Anònim ha dit...

Nosaltres varem estar a Nemrut fa 6 anys i hi havien molts turistes, sobretot italians, tot i que erem els únics espanyols. És una zona de Turquia poc explotada per les agències de viatge al nostre país, una llàstima, perque coincideixo amb tu calificant-lo de impressionant.