divendres, d’octubre 17, 2008

CiU contra tothom

Ja hi som. després d'una etapa marcada de bons i forts consensos, no sé massa si l'estratègia (?) de CiU a Mataró o la necessitat de fer mèrits d'algun novell els porta a confondre fer d'oposició al govern a fer-la de la ciutat. I on tot s'hi val, de nou. Ara l'han agafat amb els pobres Armats de Mataró, una institució declarada patrimoni de la ciutat que va obtenir un ajut per poder fer el viatge de visita a Roma on van ser rebuts pel Papa Benet XVI. Vinga, tot s'hi val en les sospites. Tant és si el regidor és d'Unió (ai que el renyaran) o que potser un advocat laïcista que passeja sants amb el líder de CiU els assessori entre pas i pas (o xiclet i xiclet) en aquesta romàntica aventura anticlerical, com quan era un jove estalinista. Res.
:
Per cert, en aquesta cursa de despropòsits ara s'hi apunta el PP, que s'inventa una ocultació i tot (si és tan oculta com és que sabem exactament com és i quant puja i tot això?). El que dic, que amb aquests del PP gairebé prefereixo el tridentisme que l'ocultisme mojedista.
:
Òbviament, el regidor de Presidència, el meu company Carlos Fernàndez, ja ha sortit a defensar la legalitat d'aquesta aportació. Però és igual. Visca la pepa. Espero que després no cometin la hipocresia de dir que 'el món de la política està molt desprestigiat i hem de fer alguna cosa'... Per cert, el mateix regidor va haver de sentir del portaveu de CiU, en un debat a Mataró Ràdio (que s'emet dilluns), que els periodistes d'aquest mitjà i d'algun altre acudeixen a les visites que la ciutat ha fet per a la seva promoció (Londres, Créteil, Roma) per fer propaganda al govern. Vaja, ara toca acollonir periodistes.
:
Mira que són macos quan fan política, que és pel que els deu haver votat la gent, enlloc de fer aquesta pantomima. Però ja hi som, i la cabra tira al monte. Montcabré?
:
Foto: Desfilada dels Armats a Roma, fa unes setmanes. Autor: Pedro Catena.
:
Publica un comentari a l'entrada