dijous, d’octubre 30, 2008

Cerdanyola i El Corte Inglés

:
Aquesta setmana he fet un parell de rodes de premsa presentant alguns projectes. El primer, l'ordenació dels equipaments i zones verdes del solar que vam aduirir fa uns mesos al barri de Cerdanyola que afcta també la part superior dels Salesians. vegeu plànol. Allà s'hi podrà ubicar una escola bressol (80/100 places), una altra de primària (540 places), dos aparcaments (un de 50 i un altre d'unes 500 places) i 42 habitatges protegits, que s'aniran fent a mesura que hi hagi disposició pressupostària, però que pensem iniciar el 2009.
:
Amb aquesta intervenció es pretén vàries coses: fer continuïtat urbana entre Cerdanyola Nord i la resta de la ciutat, preservar la zona verda i boscosa i dotar el barri de més equipaments i espais lliures (que no es poden ubicar a la seva trama tan densa), que els necessita.
:
La segona roda de premsa la vaig oferir l'endemà del Consell d'Administració de la societat municipal Pumsa, amb un repàs a l'ordre del dia. És la primera vegada que ho fem i crec que és molt productiu des del punt de vista de millorar la comunicació en aquests temes que tractem. En vam destacar un parell. D'una banda, l'adjudicació d'una nova fase del TcnoCampus, 3,5 milions d'euros que s'afegeixen als 18 invertits i que el mes que ve s'hi afegiran 4 més d'una altra fase. En aquesta, avancem en l'edifici universitari, l'ànima del Parc, que ha de començar a funcionar el curs 2010-2011.
:
I, finalment, també vam informar de l'adjudicació dels primers treballs d'enderroc de l'Illa de can Fàbregas i de Caralt, que permetrà avançar en l'arribada d'El Corte Inglés a Mataró. recordeu: mil llocs de treball que generen 23 milions d'euros de salaris i un increment del PIB (això que ara toca prop del 0) d'un 3,5%, i un creixement de la demanda comercial d'un 12,5%... Val la pena, no?
:
Fotos: A la pimera, amb la regidora i presidenta del Pla Integral de Cerdanyola, Carme Esteban; la segona, amb el gerent de Pumsa, César Fernández. Autor: V.B. (capgros.com)
:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

si que val la pena, si, sobre tot per el Corte Ingles.

Ramon Bassas ha dit...

I per tota la ciutat. El Corte Ingrlés és una gran oportunitat per a la nostra economia, i ara fa molta falta.

Anònim ha dit...

Sous de 23Mil euros?
Vés al tanto amb aquestes profecies, no fos cas que algú te les recordi quan et parlin dels sous mileuristes.
En la teva exaltació t'oblides de la prudència i no deixes respir al dubte.
La dada relativa al PIB (i també la de la demanda comercial) segurament no serà la que dius i molt probablement s'incrementarà a mesura que la crisi vagi estenent les seves víctimes.
Del vell joc del monopoli vam aprendre-hi les regles elementals. El més trist és que encara hi ha qui hi juga pensant que tothom pot guanyar-hi!
Oi tant que val la pena, quan pots ser part d'aquest un!