dissabte, de gener 29, 2011

Quatre estrelles


Ahir vam visitar les obres del nou hotel que s'està fent a Mataró, [vegeu nota] al Port, el rimer de 4 estrelles a la ciutat i un dels pols de reactivació de la nostra infraestructura portuària i, de rebot, de l'aposta pel turisme de qualitat que ha fet la nostra ciutat,, especialment la lligada al món nàutic, amb les noves expectatives de canvi de model després de la crisi industrial. En vaig parlar a l'inici del mandat, quan era un projecte  [aquí], abans de la crisi econòmica actual, i ara veiem com avança, després de moltes vicissituds, com recordava ahir l'Alcalde [aquí]. Ara ja som a la recta final i, probablement, d'aquí a un any ja podrà obrir les seves portes. Una molt bona notícia.

Foto: Quico Melero.


2 comentaris:

Carme ha dit...

Molts hotels, però res de potenciar altres coses. Que ara per ara són més importants. Creieu convenient, amb la de problemes que hi ha a Mataró, us fiqueu a fer un hotel? si ja en tenim uns quants!

Ramon Bassas ha dit...

Carme
Amb aquest hotel es pretén potenciar la dimensió turística de la ciutat i, amb ella, la polaritat del Port com a nucli d'atracció econòmica. Això generarà llocs de treball (l'hotel, uns 130). No ens hi fiquem nosaltres, l'operador és privat i va guanyar un concurs. On és el problema?