dijous, de desembre 22, 2005

Blocaires | Loteria | Ple

Blocaires en acció
:
Res, que ahir a la tarda vaig impartir el meu primer taller pràctic per blocaires (nivell inicial) enn un entorn magnífic i uns alumnes pacients. I avui hem tingut el segon Dinar de Nadal de blocaires de Mataró (i comarca), les fotos del qual suposo que penjarà aviat en Joan Safont, però que aquí al costat en teniu una mostra publicada a capgros.com. Som més o menys el doble o el triple que l'any passat, ens hem conegut cara a cara persones que no esn coneixíem (alguns dels quals han sortit de l'armari), i hem fet força conya, que és dle que es tractava. L'any que ve, si això va a aquest ritme, haurem de fer una party amb nom a la solapa. Això sí, faltaven dones i també joves socialistes (que em consta que tots els que faltaven treballen a aquella hora).
:
La Loteria a Mataró
:
Encara no he mirat si em tornen els diners en algun dels números (en total, jo he jugat 60 euros justos), però no, no sóc dels agraciats mataronins que s'han vist de cap amb força euros a la butxaca per haver-nos caigut el tercer premi de la grossa. S'ha activat tot el ritual de nervis, alegries, concentracions humanes, cridòria, cava a dojo, televisions en directe i enveges. (Foto: www.capgros.com).
:
El Ple d'aquesta tarda
:
Avui, a l'Ajuntament, hi ha ple extraordinari per aprovar definitivament els pressupostos i les ordenances del proper 2006. Arribem amb els deures fets, tots plegats. Bé, tots menys el PP, que, per no presenta, ni tan sols ha presentat cap al·legació a les ordenances fiscals (massa feina a dins, a veure qui mana...). Però la resta, hem pencat força. negociant, tant mab el procés de participació ciutadana previ, de varis mesos, com ara darrerament amb els grups municipals. Aquesta feina culminarà, si tot va bé, amb un vot de CiU que, per primera vegada en molt de temps a Mataró, no serà contrari. Crec que som tots plegats ben conscients de la necessitat d'unitat davat determnats reptes (ocupació, urbanisme, etc.). A més, com deia, s'ha pencat.

6 comentaris:

Eu ha dit...

Efectivament, Ramon, els joves i socialistes blocaires treballàvem ahir a aquestes hores. Que consti, però, que molts ens vam quedar amb les ganes de poder assistir a aquesta reunió de bloggers i que esperem que se'n convoqui una altra ben aviat per poder ser-hi presents!

Fer ha dit...

És el que té ser jove i formar part de la generació dels mil euros Ramón... s'ha de treballar! En qualsevol cas, si ho fas en un horari al qual hi pugui assistir no fallaré. Ho saps! No t'amoinis amb la loteria... ara ve 'El Niño!'

Anònim ha dit...

Què en penseu de les opinions neolerrouxistes que està vertint l'ex-alcalde Mas al seu blog? S'ha d'afiliar al partit de l'Arcadi arcades?

Ramon Bassas ha dit...

Eulàlia i Ferran,
Sí, haurem de fer-ho com sigui, però seria bo que hi fóssiu. Una altra vegada serà...

Anònim,
No estàs acostumat a la pluralitat, no?

Anònim ha dit...

No em negaràs té un estil proper a l'Arcadi Espada, i que el senyor Mas justifica molt poc la seva opinió, de fet es limita a dir que ells no és nacionalista i l'estatut en canvi ho és molt. Sense parar-se a parlar del dèficit fiscal que patim.

Ramon Bassas ha dit...

Al final quedarà un Estatut que no agradarà massa a ningú. De fet, l'únic possible.