divendres, de desembre 17, 2010

Recomanacions pel cap de setmana

Faig avui algunes recomanacions per aquest cap de setmana, absolutament subjectives i sense incloure'n d'altres molt atractives (concerts de Nadal, teatre...), per si us ve de gust anar-hi. En alguns llocs potser ens hi veiem i en d'altres no, ja que em coincideixen vàries coses a l'hora.

Dissabte al matí, a les 12 (abans ja hi ha activitats, vegeu aquí), s'inaugura la casa Capell, un espai per a la sostenibilitat promoguit per l'Ajuntament i per la regidora Quiitèria Guirao especialment. La idea més rellevant és que s'ha recuperat una peça arquitectònica (cataliogada) clau per entendre el moviment modern i d'un autor mataroní a l'hora que s'ha dissenyat un centre per donar a conèixer les iniciatives per a la sostenibilitat del nostre entorn. Jo no hi aniré perquè caso enlloc de l'Alcalde.

A la tarda, a les 6,  hi ha la segona de les visites programades a l'església de Santa Anna de Mataró amb motiu del 50 aniversari dels frescos de Jordi Arenas a la capella del Sagrament, fet que ahir em féu compartir taula amb un brillant Amador Vega (foto). A les 6:30, però, també hi ha la celebració de les vespres del convent de les Carmelites descalces, a l'Av. Torner, a la que -com cada any abans de Nadal- s'hi afegiran una colla de militants de l'Aco. serà un bona estona per compartir amb pregària i visitar l'estimat monestir. Vegeu Facebook.

Dissabte a les 6 de la tarda fins les 9 i diumenge a les 9 del vespre fins les 10, pessebre vivent a l'Hermandad del Rocío-Divina Pastora, a la Torre Palauet (vegeu Facebook), que repetiran per sant Esteve de 7 a 10 del vespre. I el diumenge a les 6 de la tarda a la Parròquia de Maria Auxiliadora, n'hi ha un altre amb els nois de la Mijac.

Per últim, a les 12 del migdia de diumenge teniu dues possibilitats. D'una banda, podeu anar a a la celebració de la Missa de la M. de Déu de l'Esperança a la parròquia que porta el seu nom i el titular de la qual és Mn. Joan Sabé, lector d'aquest bloc. De l'altra, a Les Esmandies (Rda. O'Donnell), hi ha un molt recomanable concert de The Hanfris Quartet (vegeu acte a Facebook i grup al MySpace i també a Facebook), un quartet de cantants mataronins a capella, de l'estil barbershop, que ho fant molt i molt bé i que fa així la seva primera actuació oficial. Us en deixo un vídeo de referència.



13 abr 2010

The Hanfris Quartet | Myspace Music Videos