dijous, de març 17, 2011

L'hora de les oportunitats

Us exposo les dades de la jornada de treball pel programa electoral que els socialistes celebrarem aquest dissabte dia 19 sota el títol "L’hora de les oportunitats. Som-hi". Es farà al Centre Cívic de Pla d'En Boet (c. Juan Sebastián Elcano 6, Mataró) i és oberta a tothom qui vulgui (vegeu Facebook).

Diu Joan Antoni Baron a la presentació que "Si creus que Mataró és ple d'oportunitats, si no et resignes a la crisi, si vols parlar-ne amb sinceritat, si creus que val la pena el futur, si tens una idea al pap... ara és l'hora. Volem compartir les reflexions, recollir les propostes i parlar amb tu del que ens importa. Ens acompanyes? Som-hi".

Aquest és el programa:

11:00 Benvinguda

11:15 MATARÓ, CIUTAT D'OPORTUNITATS CONTRA LA CRISI, amb

· Joan Trullén, director de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona · José Luis de la Cruz Leiva, investigador de l'Àrea de Processos de Sostenibilitat de l'Observatori de la Sostenibilitat a Espanya.
· debat obert

13:00 MATARÓ 2020, COM ENS L'IMAGINEM?

· Presentació i debat dels grups de treball amb independents i experts que ha coordinat Ricard Coma, professor.

14:30 DINAR (amb tertúlia de sobretaula)

· Restaurant "Ca la Rosa". C. Miquel Biada 10, Mataró.

16:00 TREBALL DE GRUPS

· Idees pel programa electoral de 2011

18:00 POSADA EN COMÚ DEL TREBALL DE GRUPS

18:30 CLOENDA amb

· Joan Antoni Baron, Alcalde de Mataró i candidat a la reelecció

Si us hi voleu inscriure, truqueu ja al 93 790 49 00 (tarda) o envieu un missatge a mataro@socialistes.cat. El dinar és opcional (11 €) i cal indicar si us hi apunteu en el moment de la inscripció.
Publica un comentari a l'entrada