dilluns, d’agost 08, 2011

El Míting de la Llibertat - 1

A continuació (seguirà dimecres i divendres) us poso la primera part del documental que féu Josep Mª Forn del Míting de la Llibertat, organitzat pel PSC el 22 de juny de 1976, ara ha fet 35 anys. Va ser al Palau Blaugrana. És antic, sí. Però, de fons, hi surt la línia central del que ha estat i ha de ser el PSC: un partit al servei del poble de Catalunya, un partit d'unitat que troba, en la diversitat, un valor. Vegeu avui Daniel Font, joveníssim, i els finats Mª Aurèlia Capmany, Alexandre Cirici o el pare Llimona. I molts més...

3 comentaris:

jajaumealegret@gmail.com ha dit...

Ramon, a cop d´ull, al miting, hi he vist,a tribuna, al Pep Jai (UP Lleida), Anna Balletbó, Andreu Abelló i entre el públic- amb perruca?- Lluis Llach i Jordi Pujol. Per variar, aleshores en Joan Forn amb la seva companya i actriu Marta May, vivien a Canet, a la masia de can Paulet.

Ramon Bassas ha dit...

Molt bé!

Anònim ha dit...

Aquell PSC s'enportaría el meu vot. El PSC que vosaltres heu pervertit i transvestit i del que nomes queden les sigles, nomes permet el meu rebuig.

Quan dintre del propi partit torni la autentica democracia en lloc dels sectarismes del poder intern, tornarem a parlar.