dimarts, de maig 29, 2012

Excuses i mentides

Mira que ho intento, però com que sospito que una de les obsessions de l'actual alcalde recau en la meva humil persona (no entenc, si no, per quina raó féu noves auditories a Pumsa per valor de 30.000 euros juts quan va entrar al govern...), em veig quasi amb l'obligació de sortir a defensar-me. Vegeu sinó la darrera prova. Quan una periodista del setmanari El Tot Mataró li pregunta aquesta setmana per quin caram de raó no ha respost encara l'oferta de diàleg que li féu el PSC fa just un any, abans de formar govern, respon la següent bajanada: "Hi va haver una proposta per part del PSC, tan dura que va acabar amb la baixa fulminant del primer secretari del Partit dels Socialistes. Jo crec que el problema no el vam tenir nosaltres, sinó que aleshores hi va haver un problema d’interlocució".

Tant li fa que no sigui cert en absolut, que la meva marxa, aleshores, no tingués res a veure, que el document hagi estat assumit pel conjunt del Partit des d'aleshores ençà i que el que li féu la proposta, el cap del nostre grup, sigui exactament la mateixa persona. Tira la pilota al camp contrari i justifica la inacció profunda d'aquest govern que passa per ni tan sols respondre una oferta sincera de diàleg i acord que li treuria força maldecaps i que impulsaria polítiques de gran abast i amb àmplia base d'acord. Una proposta que, sincerament, no és gens dura. En tot cas, no respon per quina raó no ha tornat mai contesta sobre aquest tema. Diu també que ha parlat més amb Baron ara que quan aquest era alcalde. 

Que no ens faci parlar, sisplau. Baron sí que es posa al telèfon i -si no- sí que respon trucades. I un pacte amb ell es manté, no és cap evanescència de 24h. Que no ens faci parlar, que deixi la cançoneta de l'herència (l'entrevista és plena d'inexactituds que només demostren la seva completa incapacitat per governar en temps difícils) i que es posi, d'una punyetera vegada, a treballar per atraure inversions, per recolzar l'economia local i per prendre decisions de gran abast. Hauria d'aprendre què passa quan es va de ploramiques enlloc de transemtre la il·lusió i l'esperança, que ja seria hora, d'algun projecte per aquesta ciutat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Quin problema hi ha en que hi hagi mes auditories a pumsa? ¿Potser hi ha quelcom a amagar? Si les auditories anteriors no estaven clares, es te de demanar mes per entendre com PUMSA podia tenir mes de 150 milions de Euros en vermell.

A part del Corte inglés (¿tu l'has vist? ¡jo tampoc!). Vosaltres tampoc vau fer gran cosa per atraure inversions ni per recolzar la economia local. Mes aviat al contrari. Al vostres ultims any es va perdre el compte del nombre de fabriques textils que van haver de plegar.

El que digui el Tot mataro, no es de fiar. Tothom sap que es el aparell mediatic local de la esquerra de la ciutat. No son imparcials.

Veieu la palla al ull dels demes i no veieu la viga al vostre.

Hipocresia tipica de politic. Estem farts de que ens prengueu per idiotes.

Ramon Bassas ha dit...

Benvolgut Anònim,

Anem a pams.

1. cap problema, tot el contarri. Però si ja n'hi havia, i eren claríssimes, per quina raó n'hi torna a haver? L'objectiu, com et pots imaginar, no era econòmic. I, com també era d'esperar, no han trobat res de nou. D'això se'n diu malgastar... 30 mil euros.

2. Quan vulguis en parlem a fons. mentre alguns (CiU inclosa) feien tot el pssible pq no vingués El Corte Inglés, la nostra tenacitat (i algun pas pels jutjas, com coneixes bé) ha fet que avui el solar ja sigui a les mans de l'operador i comenci el compte enrere. Però hi ha més coses: l'alta ocupació del TCM o l'ocupació d'El Rengle (posem per cas), tot inaugurat el mandat passat, és idèntica a la que hi ha ara. Déu n0hi do les inversions atretes sota mandat de baron. Jo em pensava (sincerament) que un dels valors del nou alcalde seria aquest, el de posar-se encara més al damunt de captar inversions. I ja es veu que això tampoc ho fa bé...

3. Això que el Tot Mataró és l'aparell mediàtic de l'esquerra de la ciutat deu ser d'ara (o d'avui). Fins ara, et puc ben assegurar que d'això res de res (a no ser que excloguis el PSC de l'esquerra que tu dius).

Per la resta d'epítets que tanquen el teu comentari, preferiria no respondre'ls fins que no tinguem el plaer de conèixer-nos. De moment, em quedo amb els arguments.