dissabte, d’octubre 06, 2007

Infraestructures

Aquests darrers dies han estat intensíssims i sospito que els de la setmana que ve, també. Tant, que amb prou feines he pogut estar pel bloc, sort que tenia escrits a la nevera. No me'n puc estar, però, de destacar la taula rodona que sota el títol Infraestructures per a Catalunya va organitzar el PSC a Mataró, amb l'objectiu d'incentivar el debat previ a la VI Conferència Nacional del Partit, al mes de novembre.
:
El tema tractat, òbviament, és important. Ho és des de la perspectiva del dèficit d'infraestructures que viu el nostre país, especialment per la nefasta etapa dels governs d'Aznar, investit (recordem-ho) dues vegades (dues!!!) per CiU. Ho és des del punt de vista de les nostres opcions estratègiques com a catalans: Per què volem les infrastructures concretament? Quines primer i quines després? Com superem els localismes (No a.. i Salvem...) i prenem decisions? I ho és, finalment, com a maresmencs, perquè som una comarca que ha de viure opcions importants en els propers anys: trasllat de la N-II, tren orbital, etc. El debat va ser ric, interessantíssim i oportú. Aquest és el debat que cal a Catalunya.
:
Al respecte de l'actitud dels catalans, recomano l'article de Joaquim Coello a El Punt que va citar el conseller Maragall a l'acte.
:
En parlen Joan Antoni Baron, El Punt i capgros.com. Fotos: Q.M.
:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo genial aquest resentiment constant cap a CiU que tant sobint demostres.

El PP és el diable (no tinc clar si el mateix Lucifer o Mefistòfil). CiU és Faust. Però el PSOE és el responsable de com de bé van les coses ara (i des de fa quatre anys, QUATRE!!)

Tu podries ajudar-me a contestar aquesta pregunta: el PSC és el mateix que el PSOE o bé ha venut la seva ànima al diable?

Afortunadament hi ha més gent a qui votar apart de PP, CIU i PSOE (=PSC?)

Carles.

Ramon Bassas ha dit...

- Carles
Gràcies, no és ressentiment. És que encara ric pel número del notari.
Sí, òbviament han caviat força les coses en aquests quatre anys... làstima que le sinfraesructures s'hagin de planificar i fer amb tant de temps, que ara patim les conseqüècnies dels vuit anys anteriors.
El PSC és un partit independent del PSOE, però hi participa mitjançant un acord. Que jo sàpiga, no ha venut cap ànima, i menys la seva.

Anònim ha dit...

saps perfectament que el psoe ha regalat la t4 a iberia, enemic de catalunya.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim
Has provat de deixar les pel·lis de fantasmes?

Pedro ha dit...

Doncs el Germà Bel deu ser un fatansme. Quin cinisme tan desvergonyat que ensenyes Ramon! No has ni citat aquest ex-diputat del PSOE(!!!) totalment contrari a les decisions espanyolistes de Zp amb AENA.

Ah, i ja va sent hora que algun dia parlis de Renfe, no et podràs la vida obviant el tema. Avui ha tornar a implosionar. Per cert, quin constipat tan oportú el d'en Morlán a la xerrada aquesta no?

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro,

És que he lincat la notícia per no reproduir al bloc allò que es diu en u altre lloc. Conec Germà Bel de fa molts anys i vaig parlar una estona amb ell, no em fa res de dir que moltes vegades coincidim.

Dues coses més. Una, de la Renfe en vaig parlar un dia en un comentari quan m'ho vas suggerir. Dues, no sé de quin costipat em parles. Em consta que tenia ciàtica.