dissabte, d’octubre 06, 2007

Infraestructures

Aquests darrers dies han estat intensíssims i sospito que els de la setmana que ve, també. Tant, que amb prou feines he pogut estar pel bloc, sort que tenia escrits a la nevera. No me'n puc estar, però, de destacar la taula rodona que sota el títol Infraestructures per a Catalunya va organitzar el PSC a Mataró, amb l'objectiu d'incentivar el debat previ a la VI Conferència Nacional del Partit, al mes de novembre.
:
El tema tractat, òbviament, és important. Ho és des de la perspectiva del dèficit d'infraestructures que viu el nostre país, especialment per la nefasta etapa dels governs d'Aznar, investit (recordem-ho) dues vegades (dues!!!) per CiU. Ho és des del punt de vista de les nostres opcions estratègiques com a catalans: Per què volem les infrastructures concretament? Quines primer i quines després? Com superem els localismes (No a.. i Salvem...) i prenem decisions? I ho és, finalment, com a maresmencs, perquè som una comarca que ha de viure opcions importants en els propers anys: trasllat de la N-II, tren orbital, etc. El debat va ser ric, interessantíssim i oportú. Aquest és el debat que cal a Catalunya.
:
Al respecte de l'actitud dels catalans, recomano l'article de Joaquim Coello a El Punt que va citar el conseller Maragall a l'acte.
:
En parlen Joan Antoni Baron, El Punt i capgros.com. Fotos: Q.M.
:
Publica un comentari a l'entrada